|
|
||||
|
||||
![]()
Μην βάζεις σκουπα , βάλε ανθρακα για αρχη πρέπει να φύγει αυτό που τις ενοχλεί . Αν κάνεις σκούπα τωρα θα τις στείλεις όλες ....
|
|||
|
|||
![]()
Η φωτογραφία. Τελικα δεν είναι τόσο πολύ γενικά. μόνο κάτω απο καποια φυτά είναι μαζεμένη. Σε λίγο θα μπεί και ο άνθρακας. Ίδωμεν
|
|
||||
|
||||
![]()
Καθαρό είναι το υπόστρωμα σου για 2 ετών ενυδρείο , δεν είναι εκεί το πρόβλημα μην το πειράξεις
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αποκλειεται να τις ενοχλησε αυτο. Εχω rcs σε φυτεμενα , μαλακου νερου και σκληρου. Με λιπασματα , co2 και μεγάλες αλλαγες νερου. Παράθεση:
Γενικα οταν κανουμε σκουπα τον βυθο τον χαλαμε, και ας φαινεται καθαρος σε εμας. Ο φιλος καλυτερα να σκεφτει, αν ειχε τπτ περιεργο στα χερια , αν αγγιξε γενικα κατι και μετα εβαλε τα χερια στο ενυδρειο, ή ακομη και αν ψεκασανε τον χωρο με κατσαριδοκτονα και γενικα χημικα... Ο τροπος οτι τιναζονται οι γαριδες, και κολυμπανε γυρω απο το ενυδρειο, ειναι φαινομενο δηλητηριασης... crs με δηλητηριαση απο spot για σκυλους, για τους ψιλους... |
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο εσύ "το έχεις" με τις δοσολογίες στα λιπάσματα , εγω αυτό που έχω διαβάσει είναι οτι έχουν θέμα με τον σιδηρο
![]() Για το υπόστρωμα δεν το λέω για το μάτι το δικό μας ![]() Σίγουρα κάτι ενόχλησε τις γαρίδες άσχημα για να τινάζονται, σε αυτη την φάση μπορεί να κάνει τίποτα άλλο ?? Μόνο ανθρακα μπορώ να σκεφτώ .... αυτό είχα κάνει και σε δικές μου σε παρόμοια κατάσταση .
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία. Μπήκε άνθρακασ και τ'ωρα υπομονή. Τώρα μου ήρθε και αυτό στο μυαλο. Πριν 2 εβδομάδες άλλαξα τον φωτισμό και η μόνωση στις λάμπες έγινε με θερμοσθστελλώμενο μακαρόνη. Στην μια πλευρά επειδη δεν έκλεινε τελείως το γέμισα με κόλλα αυτη που είναι στο πιστολάκη που λειώνει με θερμότητα. Όταν υπαρχουν υδρατμοί ισως να βρεχεται καποιο σημείο και να επιστρεφει στο ενυδρείο. Δεν το γνωριζω αυτό αλλά πιθανων. Ειναι το μ΄νο που μπορω να σκεφτω απο κάτι χημικό.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξαφνικός ομαδικός θάνατος Red Cherry... πιθανές αιτίες | Τάκης | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 39 | 01-03-14 03:28 |
Θάνατος red cherry κατά την μεταφορά τους. | χαρης12666 | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 27 | 08-10-12 22:38 |
Αιφνίδιος Θάνατος | Θανάσης | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 3 | 06-06-07 13:13 |
Θάνατος ψαριών!!! | MiziGr | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 01-05-07 06:59 |
Θάνατος Pleco | dimitrisgiannoulakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 12-03-07 11:15 |