|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θελω "βλακωδως" να κρατησω τα σκαλαρια. δε μπορουν ολα? οκ. το ζευγαρι για αρχη κ οσο παει τι δε γινεται κατανοητο? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θες να ακούσεις αυτό που θες ;
ή αυτό που πρέπει κατά κοινή ομολογία ;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μα καλά, πόσες απαντήσεις πρέπει να πάρεις ;
Δεν έχει απαντηθεί το ερώτημά σου ; Και σε ξαναρωτάω θες να ακούσεις αυτό που θες ; ή αυτό που πρέπει ; Και αυτά στα λέει κάποιος που είχε κάνει ακριβώς τα ίδια λάθη και είχε ακριβώς τις ίδιες επιθυμίες. Και τώρα βλέπω τι ήθελα και γελάω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=74154 Για αυτό συμβιβάσου με τον εξοπλισμό σου, αλλιώς φτιάξε άλλον
|
||||
|
||||
![]()
Νταξει καταλαβαινεις οταν καποιος εχει πληρωσει μεγαλα σκαλαρια (13-15cm υψος) κ εχει κ μια συζυγο (2η παραμετρος) που τα εχει λατρεψει, ειδικα τωρα που ειναι ζευγαρι, κ με το στανιο εφυγαν τα δυο κ με γκρινια (εκει παει το βλακωδως)... ψαχνω λυσεις να μεινουν μονο τα δυο τους με καποιες προσθηκες χωρις προβληματα. Καμια γαριδα cherry ή κανα apple snail. Γουσταρει το χομπυ το γυναικακι μου κ με βοηθαει κιολας στις αλλαγες κ για οτι χρειαστω μου παιρνει πραγματα επειδη κατεβαινει Πειραια.... πως να της χαλασω χατηρι? Με πιανεις τωρα?
Δεν ειμαι χαζος βρε παιδακι μου ειναι κ αλλοι οι παραμετροι! Απο οτι διαβαζω πρεπει να ειμαι κ ο μονος που δε τρωει παντοφλα για το ενυδρειο αλλα το αντιθετο! χαχαχαχαχαχα |
|
||||
|
||||
![]()
Γαριδες θα γινουν μεζες!
Κανενα σαλιγκαρι βαλε.
|
||||
|
||||
![]()
Αυτος εισαι!
![]() Για το κεντρο που ειναι λιγο κενο προτεινετε κατι ή το αφηνω ετσι για κολυμπι? Αμα καποια στιγμη φυγουν τα σκαλαρια εδω θα ειστε να τα ξαναπουμε για τη ψαροσυνθεση. Ευχαριστω! |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι καλύτερα να εξηγήσεις στη γυναίκα σου
πως το κάθε ζωντανό θέλει τον κατάλληλο χώρο όπως πχ δεν θα πάρεις ποτέ ένα πουλάρι στο διαμέρισμα σου, και ας είναι μικρό, ούτε ένα Θιβετιανό Μαστιφ. έτσι και στα ψάρια, όπως δεν μπορούμε να βάλουμε ένα χρυσόψαρο σε γυάλα , παρόλο που αυτό έχει περάσει στην αντίληψη των περισσοτέρων, έτσι και τα σκαλάρια θέλουν τον αναγκαίο χώρο, διάκοσμο , ομάδα και συγκάτοικους
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπολι απο ενυδρειο με γκαπι σε ενυδρειο με χρυσοψαρα | lordpektroni | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 26-11-14 23:37 |