|
|
||||
|
||||
![]()
Καλη αναρρωση ευχομαι.
Προτεινω να βελτιωσεις το συστημα αλλαγης νερου. Τουλαχιστον μπορεις να βαλεις ενα προστατευτικο στο λαστιχο, γιατι καποτε αργα ή γρηγορα γινεται και η αναποδια. Αν εχει κανενα παλιο μπαστουνι απο φιλτρο, ειναι οτι πρεπει.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Να ενημερώσω....... Το μάτι έπεσε το πρωϊ και επειδή δεν φαίνεται πια όπως το έβλεπα το πρωί , πιστεύω ότι το έφαγε(μπλιαχ)κιολας επειδή ο κύριουλης μας πεινάει πολύ. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mansos : 12-11-17 στις 14:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το έφαγε στάνταρ , έπρεπε να το βγάλεις όταν το είδες . Δεν θα πάθει τίποτα μην φοβάσαι . Ταίζε λίγο παραπάνω (βαζε και augmentin στην τροφή ) μετά αλλαγη και φαρμακο (συγνωμη που τα γραφω συνεχεια) μήπως τον βγάλουμε στις 6 μέρες απο την καραντίνα .
Πώς είναι μέσα ? Μπορείς να δείς? τι χρώμα έχει ?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αλλαγή 70% και αντιβίωση ,αναλογια για το 70% ή για όλα τα λίτρα του ενυδρείου? Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Βάζεις όλη την δόση για τα λίτρα (ΟΧΙ της αλλαγης ) γιατι μέσα σε ένα 24ωρο οξειδώνεται η δραστική ουσία και γίνεται ανενεργή .
Καλά πάει , χαίρομαι ! Κράτα το νερό καθαρό και όλα θα πάνε καλά! 3η μέρα είναι σήμερα ?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Έτσι νομίζω και εγώ ,ότι πάει καλά. Σε ευχαριστώ ξανά. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Να είσαι καλά Μάνο
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αρτεμισια 24 ωρες κραταει η δραστικη του;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Δημήτρη , η δραστική του αρχίζει να αποδομείται με το που έρχεται σε επαφή με τον αέρα ή το νερό και σε 24 ώρες το μεγαλύτερο ποσοστό έχει αποδομηθεί. Οπότε κάνουμε αλλαγή νερού να βγάλουμε τα προιόντα αποδόμισης που μόνο τοξικότητα εμφανιζουν πλέον και βάζουμε καινούρια δραστική για να έχουμε αποτελέσματα .
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο χρυσόψαρο, Βοήθεια..!! | marialnta | Χρυσόψαρα | 6 | 26-11-15 16:47 |
Βοήθεια για ένα χρυσόψαρο | kostas epam | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 29-05-12 19:48 |
βοήθεια για χρυσόψαρο! | aquaristas | Χρυσόψαρα | 2 | 04-01-10 00:45 |
κιχλίδα πρησμένο θολό μάτι. Βοήθεια! | roti | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 30-12-07 01:50 |
θολό μάτι σε "χρυσόψαρο" | dialpistis | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 2 | 02-05-06 12:23 |