|
|
||||
|
||||
![]()
Πω πω το καημενο. Ελπιζω να πανε ολα καλα. Καλο κουραγιο
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Εντάξει,μόλις μπήκε στο 60λιτρο, με φίλτρο γεμάτο από έτοιμο βιολογικό υλικό ![]() Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mansos : 11-11-17 στις 18:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Έφαγε Μάνο ? Μέτρησες ώς εκεί που είναι η στάθμη ? Βγάλε το φίλτρο λίγο πάνω να έχεις ανατάραξη
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Πάντως , είναι κινητικός και έφαγε και δυο-τρια Flakes ποτισμένα με λίγο agmentin. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Ντάξει ΈΦΑΓΕ !!! χαχαχαχα
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
55λιτρα ήταν τα καθαρά από μήκος επί ύψος επί πλάτος. Οπότε έβαλα λίγο λιγότερο από τα 3/4 του χαπιού. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]() Μπράβο Μάνο ! Όλα να πάνε καλά
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο χρυσόψαρο, Βοήθεια..!! | marialnta | Χρυσόψαρα | 6 | 26-11-15 16:47 |
Βοήθεια για ένα χρυσόψαρο | kostas epam | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 29-05-12 19:48 |
βοήθεια για χρυσόψαρο! | aquaristas | Χρυσόψαρα | 2 | 04-01-10 00:45 |
κιχλίδα πρησμένο θολό μάτι. Βοήθεια! | roti | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 30-12-07 01:50 |
θολό μάτι σε "χρυσόψαρο" | dialpistis | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 2 | 02-05-06 12:23 |