|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα και απο εδω ,
Σημερα αρχησε το ψαξιμο για εξαρτηματα κατασκευης λεντ φωτιστικου. Κατοπιν αρκετης βοηθειας απο τα παιδια εδω Σακης Νικος κατασταλαξα και εγω και θα αρχησει κατασκευη "λαμπατερ" ![]() Θα ηθελα ομως λιγο βοηθεια με τους φακους για τα λεντ . Στης διαστασης μου 140χ50χ60 ειναι καλυτερα να βαλω 90 μοιρες η 110 ? τα λεντ που θα μπουν θα ειναι 50 βατ εκαστο 5 στο συνολο . |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα σε ολο το φορουμ ,
Η εταιρια που παραγει τα τσιπακια μ εστειλε την διαταξη του λεντ και σας την παρουσιαζω . αν νομιζεται πως πρεπει κατι να αλλαχτει ολες οι γνωμες δεκτες . |
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα Σπυρο!
μια χαρά βλέπω, κρίνοντας με βάση αυτό που θελεις να κάνεις... τι νέα, είχαμε καμιά εξέλιξη? |
|
|||
|
|||
![]()
οχι ακομα Νικο . περιμενουν να τους παραγγειλω τα λεντ. για φακους σκεφτομαι να βαλω 60 μοιρες γωνια .
Απλα δεν ξερω τωρα τι τροφοδοτικο τι ντιμμερ τι αλλα αρελκομενα θα χρειαστει να παραγγειλω . ------------------------- σκεφτομαι ντιμμερ και τροφοδοτικο και οτι αλλο νατα βρω απο ελλαδα για να μην γινει πολυ βαρυ και μεγαλο το δεμμα και φαμε κανα τελωνειο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SpirosLo : 15-11-17 στις 15:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
υπάρχουν και ρυθμιζόμενοι φακοί εάν θελεις ...
|
|
|||
|
|||
![]()
αυτο μου αρεσε πολυ περισσοτερο. δεν ξερω αν ειναι ρυθμιζομενοι αυτοι απο την leds-global που κοιταζω
. εχεις καμια σελιδα να μου πεις να μπω να δω ? η leds global γραφει Description for Lens: β’Diameter: 44mm β’Angle: 4-90 degrees -----> λογικα ειναι ρυθμιζομενοι ε ? Τους εχω στιελει μειλ και περιμενω , αν ειναι ρυθμιζομενοι θα κλεισω την παραγγλεια . Διαβαζω στα ηλεκτρονικα για τα τροφοδοτικα και βλεπω οτι συνισταται η χρηση μεγαλυτερου τροφοδοτικου απο τα συνολικα βατ που θα καταναλωνω . Στα 250 βατ τι τροφοδοτικο πρεπει να μπει ? το 500αρι ειναι υπερβολη ? |
|
||||
|
||||
![]()
Σπυρο εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις λίγα uv παραπάνω. Τα 400-430nm βοηθούν στη φωτοσύνθεση του κοραλλιού.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμος: Ηπια μεταβαση σε διπλασια watt. | sarpijk | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 23-05-13 12:04 |
Δ Ε Η -FOWLR | andreas72 | Παραλία - Beach Bar | 91 | 31-01-12 11:15 |
fowlr by kostas_pana | kostas_pana | Fish Only | 38 | 27-01-12 16:31 |
FOWLR για Πικασο | Pritanis | Fish Only | 4 | 15-05-10 20:26 |