|
Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Η χλωρίδα σαν σημαντικό συστατικό ενός υγειούς υγροβιότοπου. Ενισχύει το έργο της φίλτρανσης και μετατρέπει το χώρο σε μια γωνιά ξεκούρασης του πνεύματος και των οφθαλμών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς ήρθες Μιχάλη.
Από εκεί που κατάγομαι, αυτό που έχεις λέγεται πισίνα. |
|
|||
|
|||
![]()
Γειασου και σε σένα φιλε μου !..Αποκει που κατάγομαι εγω λέγεται στερνα...η χρήση του ειναι να ποτίζουν κάποιες καλλιέργειες η για να δινουν νερο σε ζωα.....Εχει βαθος μολις 50cm και ισως αυτο δυσκολεύει τη χρήση που εγω θα του κανω ως υδροβιότοπο...δεν ξερω θα δούμε. ..!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ελα Μιχάλη, λάθος κατάλαβα
![]() Δεν τον είδα , αλλά δεν τα πάω καθόλου καλά με τα βατράχια ![]() ![]() Η eichornia πολύ δύσκολο να την βγάλει χειμώνα , ακόμα και μέσα στο σπίτι και έγω είχα προσπαθήσει αλλά δεν .... μόνο σε κάποια παιδιά στην Αθήνα είχα δει να τα καταφέρνουν . Είχα διαβάσει σε ένα γερμανικό φόρουμ ότι τα κρατούσαν μεσα στο σπίτι με θερμοστάτη στους 25-26 και φως αλλά δεν αξίζει .... Για pistia stratiotes που λες , μιά απο τα ίδια με την eichornia ![]() Nα ξέρεις τα φυτά επιφανείας δεν τα πάνε καθόλου καλά με την ανατάραξη και την σκιά όπως και με το κρύο. Τροφή φυλλαράκι εννοώ αυτες που πουλάνε για μικρόψαρα - τροπικά ψάρια στα πετ σοπ .
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΕΟΣ! | masoneR | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 17-06-13 09:47 |
Νεος! | antricos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 08-02-12 22:31 |
νεος στο forum και νεος στο θαλασσινο | makisktm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 17-03-07 17:38 |