|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το έχω κάνει σε ενυδρείο 55x40 για τον ίδιο λόγο και τρέχει απροβλημάτιστα 2 χρόνια τώρα.
Ξεκόλλησα μόνο το ένα κομμάτι. Απλά όπως προαναφέρθηκε, καλό καθάρισμα. |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή δεν έχεις εμπειρία σαν και μένα (την πάτησα και γω όπως κι εσύ) και το ενυδρείο είναι σχετικά μεγάλο αν μπορείς να σώσεις τα τζάμια ζήτα τη βοήθεια από κάποιο χομπίστα ή πάνε σε κάποιον επαγγελματία να στο κολλήσει.Καλό το αίσθημα της δημιουργίας αλλά να κοιμόμαστε και το βράδυ ήσυχα.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ Τάκη !
Και εγώ θέλω να είμαι σίγουρος κ να μην το έχω στο μυαλό μου, άλλα με κούρασε , αφού σκέφτομαι να πάρω ένα έτοιμο μα τελειώνω , μικρά έχω κολλήσει χωρίς να έχω πρόβλημα κ μου ήταν εύκολο , γιαυτό είπα να κάνω μεγαλούτσικο Ένα άλλο που σκέφτομαι είναι , κάλο καθάρισμα σε όλα κ ξανακολλημα με τη μέθοδο που είναι όλα στημένα τα τσάμια , με γωνιακούς σφικτηρες , με αποστάτες ανάμεσα στον πάτο κ στα περιμετρικά , κ η σιλικόνη ρίχνεται στο κενό ανάμεσα στα τσάμια . Έχω υπολογίσει τον πάτο πιο μεγάλο 1 χιλιοστό σε κάθε πλευρά Το δοκίμασε κάποιος ? |
|
||||
|
||||
![]()
Μη το βάζεις κάτω , σιγά το δύσκολο
ξεκίνα και φτιάχτο μετά θα το χαίρεσαι και θα γελάς που σκέφτηκες να μη το φτιάξεις ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα χρειαστείς μάλλον λίγο βοήθεια.
Είναι βαριά αυτά τα τζάμια. Εγώ σε μικρότερα δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Σε ένα από τα 2 παρόμοια με το δικό σου, το πέτυχα με τη δεύτερη γιατί έχανε σε ένα σημείο στην κολληση της οθόνης με ένα πλαινο. Τελικά ξεκολλησα ( δύσκολο) την οθόνη και την ξανακολλησα. Αλλά από τον φόβο μου έβαλα και αλουμινογωνιες. Το παστωσα και με σιλικόνη εσωτερικά και δεν είχε θέμα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βάψιμο και κόλλημα σε κόντρα πλακέ θαλάσσης | Χρήστος Σ. | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 01-09-17 13:38 |
Fluval Ebi Nano - κόλλημα πλάτης με σιλικόνη | danny | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 02-12-12 23:33 |
αποτυχια | naupaktos84 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 07-03-07 00:46 |
Αποτυχία | Nrgman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 14-06-06 12:49 |
Κόλλημα Ενυδρείου. | pokou | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 18-04-03 21:39 |