|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Αντλια και προστασια για τα μικροψαρα...
Καλησπερα
Αν και μου περνουν μερικες ιδεες για προστασια των ψαριων απο αντλιες... Θα ηθελα μερικες παραπανω αν εχετε καμια προταση... Μια αντλια σημερα μου ρουφηξε ενα ψαρακι... Κολλησε πανω της δλδ... Και ειναι κριμα... Σκεφτομαι διαφορα απο πλεξι...
|
||||
|
||||
Aυτό που χρειάζεσαι μάλλον Λουκά είναι pump strainer basket ή ανοξείδωτη σίτα εισόδου που χρησιμοποιούν στα γαριδάδικα (με εξωτερικό φίλτρο) και μείωση ροής.
Αλλιώς σφουγγάρι στην είσοδο αλλά όλα τα σκουπίδια μένουν εκεί .
|
||||
|
||||
Ποιές αντλίες έχεις?
Σε κάποιες μπορείς να προσαρμόσεις στην εισαγωγή ένα κομμάτι σφουγγάρι. |
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Αυτή τραβάει νερό απ' τις θυρίδες.
Ίσως να τις έβαζες μέσα σ' ένα τούλι (αντιαισθητικό θα είναι πάντως ). |
|
||||
|
||||
Ότι είπε ο Κλεόβουλος εκει δεν μπαίνει τίποτα
|
||||
|
||||
μαλιστα...θα δω τι θα κανω...
|
||||
|
||||
την βάζεις ολοκληρη μέσα σε ενα τουλι
|
||||
|
||||
ελεγα κατι σε πλεξι με χτενια...αλλα ακομα το κοιταζω...
|
||||
|
||||
αν έχεις γόνο θα χωρέσει
|
||||
|
||||
Βρε να κρατησω τα ψαρια θελω μακρια απο τις αντλιες,καθώς και τα σαλιγκάρια,αν είναι για γονο είτε για αυγα τα βλεπω στα πιστια πανω...
Απο περιέργεια πανε διπλα ακριβως και τα τραβαει η αντλια.. Αυτο θελω να αποφυγω... Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
παρε ενα τετοιο σφουγγαρι και προσαρμωσε το στη βαση με τις θήρες αναρρόφησης
https://www.aquavivere.gr/4496-thick...e-jumbo-xl.jpg |
|
|||
|
|||
Γόνος από guppy μπήκε από τη σχάρα του biofilter της juwel, πέρασε τον υαλοβάμβακα και 2 σφουγγάρια και έμεινε στο κενό ανάμεσα στα 2 "καλαθάκια" με τα σφουγγάρια και το βιολογικό... τον βρήκα ζωντανό σε μέγεθος 1,5 μηνός όταν καθάριζα το φίλτρο...
|
|
||||
|
||||
Παιδια να στε καλα για τις προτασεις...
Σφουγγάρι ειχα και εγώ στον νου μου να βαλω...αλλα επειδη το βλεπω να μαζεύονται ολα τα σκουπίδια εκει,μαλλον θα κανω ενα κουτακι με χτενια ωστε να μην παίρνανε σαλιγκαρια και ψαρια απο περιέργεια και τα τραβαει η αντλια... Οσο για τον γονο δεν εχω δει ποτε αλλα και ετσι οπως το εχω καταλαβει πανε και κανουν τα αυγα τους πανω στα πιστια οπου απο εκει αν τα μεταφερω σε αλλο ενυδρειο,εχω εκκόλαψη και τσουλαει ομορφα... Αυτα...να στε καλα για τις προτάσεις Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΥΣΩΝΑ | xristaras | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 07-06-12 16:03 |
Ερώτηση για φιλτρα ως προστασια φακού | tsoum | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 55 | 22-09-11 17:17 |