|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ειναι γνωστη οι συνθηκες διατηρησης τους. Αυτες απλα θελουν 0kh με 5-6 gh και ενα ενεργο υπόστρωμα ωστε να κατεβαζει το ph. Το κακο ειναι οτι παιζω με μινεραλς και σκεψοου οτι ειμαι στο 120-130 tds στο ενυδρειο και τα 40 απο αυτα ειναι αγνωστα... Ενω παλαιοτερα πηγαινανε σφαιρα(ειχα περιπου στο 17tds), εχει αρκετο καιρο χρονο + που εχω προβληματα με τα μικρα. Εκτος αυτου τα 40 ανεβαζουν σιγουρα και την kh... Το εχω ψαξει αρκετα το θεμα και βλεπω οτι αρκετοι στο εξωτερικο χρησιμοποιουν di στα γαριδαδικα... ------------------------- Παράθεση:
Μην ειμαστε και πλεονεκτες , το 5 ειναι μια χαρα... Θα μπορουσε να πεσει, αν το ξαναπερασεις το νερο απο τις ρητινες. Αλλα δεν εχει νοημα το 5tds... Αν και ποτε δεν ξεπλενα ανρθακα ,ουτε ημουν τυπικο στις αλλαγες των προφιλτρων , την πρωτη μου μεμβρανη την αλλαξα μετα απο 5+ χρόνια... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nicpapa : 03-11-17 στις 20:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|