|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Γιατι δεν τις βραζεις να εισαι σιγουρος???
Γιώργος _________ 120 Lt, Φίλτρο Eheim 2213, Φωτισμός 2x30W & 2x25W με ανακλαστήρα,CO2 με φιαλη 2 lt. Φυτά: Anubia barteri,Anubia nana,Ceratophyllum demersum, Hygrophilla difformis, Hygrophilla polysperma,Alternathera Rossefolia Alternathera Cardinalis, Vesicularia dubyana on Woods, Gymnocoronis Spilanthoides Ludwigia Repens,Ophiapogon Kyoto. Ψάρια:1 Firemouth, 3 Cherry barb, 2 Rosy barb, 1 Red fin shark,1 Clown loach,1m+1f Ramirez, 14 Neon Tetra 2 Crossocheilus latius, 2 SAE, 2 Albino ancistrus, 5 Amano Shrimp, 2 Apple Snails. |
|
||||
|
||||
![]()
και εμενα μου αρεσε το αποτελεσμα απο τις πετρεσ λαβας που εχω δει σε διαφορα ενυδρεια.θα κανω ενα καλο πλυσιμο γιατα διαφορα... και να τις βαλω με χλωρινη η οχι? περιμενω απαντησεις.
ελπιζω να μην εχω κανενα προβλημα....... πεστε και αλλοι πως ολα ειναι οκ! δεν εχω διακοσμητηκα μεσα και δεν λεει με τιποτα. μπορω να τισ κολλησω με σιλλικονη για ενυδρεια η οχι? ευχαριστω ολους για την βοηθεια ΥΓ:εχετε να προτηνετε καποιο εξωτερικο φιλτρο οποιασδηποτε εταιρειας για 400αρι ενυδρειο με κιχλιδες? πολλοι εδω μεσα εχω δει εχουν eheim, αλλα εδω στην χαλκιδα δεν εχω δει σε μαγαζι. μονο κατι τισ fluval μου προτειναν, ειναι καλα? τι προτεινετε? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GODLIGHT : 10-03-06 στις 20:17 |
|
||||
|
||||
![]()
Tα χρώματα της λάβας θα χαθούν με τον καιρό καθώς θα καλυφθούν από άλγη, οπότε δεν έχει νόημα να τις βάλεις όσον αφορά το αισθητικό μέρος.
|
|
||||
|
||||
![]()
εχετε να προτεινετε τιποτα καλυτερο?
![]() εχω βρει και καποιεσ που μοιαζουν με moon stone, νομιζω ετσι τισ λενε στα αγγλικα.εχουν αρκετες τρυπες αλλα ειναι μικρες για τις δικες μου τισ κιχλιδες. δεν ξερω τι να κανω δωστε μια λυση. για φιλτρο καποιος να προτεινει?400 λιτρα ειναι αυτα να το κραταει καθαρο! |
|
|||
|
|||
![]()
Εισαι διπλα στη θαλασσα και ψαχνεις για πετρες;Για φιλτρο EHEIM 2217(τι πρωτοτυπο)!!Αλλη λυση,πιο οικονομικη το FLUVAL 304,στα 80 ευρω απο το Μεραιδα,αν ισχυει η προσφορα.
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
οταν ημουν σαντορινη δεν ειχα την λοξα του ενυδρειου.
τωρα να ξαναπαω θα αργησω ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ασβεστολιθικες πετρες!! | satking | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 20-05-05 21:24 |
ερευνα για τις πετρες | jovanis | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 24-02-04 01:28 |
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ (my tank) | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 03-04-03 11:27 |
ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 19:10 |