|
Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) Μελανοταινίες, "blue eyes" |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πανο πολυ ομορφο!μπραβο!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος!!!!!Μαρεσει πολυ το στησιμο!!
Στη θεση σου θα κραταγα δυο ειδη και θα μεγαλωνα τα κοπαδια αλλα περι ορεξεως... . ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsoui : 26-10-17 στις 21:18 |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο φιλαράκι.
Πολύ ωραίο με φοβερα χρωματα. Να εισαι καλα να το χαρείς. Αντε και αφου περασες απο παντού το επόμενο ξέρεις ε ??? Θα σε περιμένω στο θαλασσινό !!! |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=tsala;1026089]Ωραίος
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
------------------------- Να είσαι καλά Κώστα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Undertaker : 26-10-17 στις 20:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο βρε Πάνο
όντως είναι όμορφο ![]() Για έκπληξη βρε μας το φύλαγες και δεν έλεγες τίποτα τόσο καιρό ; ![]() Αξιζε όμως το κόπο το μυστικό , Μπράβο
|
||||
|
||||
![]()
Α εσύ έγινες φουλ φυτεμενος! Ωραίο Πανο!
|
||||
|
||||
![]()
Εξαιρετικο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλό φίλε μου, να το χαρείς και εσύ και τα ψαράκια σου
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ωραιο φιλε.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος!!
πολυεξοδα τα μποστανια αλλα υπεροχα ![]() μια παρατηρηση..μηπως δεν χρεαζεσαι τοσο φως για τις μελανοταινιες; ![]() Αλλα τραβα καμια πανοραμικη να καταλαβουμε καλυτερα το μεγεθος του ενυδρειου,νομιζει κανει πως προκειται για 100 λιτρο..
|
|||
|
|||
![]()
Αναγκαστικά τόσο φως γιατί πρόκειται να βάλω και πιο απαιτητικά φυτά σιγά σιγά με την προσθήκη του διοξειδίου. Το ενυδρείο έχει πολλά σκιερά μέρη αλλά εγώ βλέπω τα ψάρια να κυκλοφορούν περισσότερο στα ανοιχτά σημεία. Μη φανταστείς ότι έχει πολύ δυνατό φωτισμό. Είναι 340 λίτρα ενυδρείο και ο φωτισμός είναι χοντρικά 200W
.......να βάλω μεζούρα από κάτω να φαίνεται το μέγεθος του ενυδρείου λες; Γιατί η φωτό πανοραμική είναι. |
|
||||
|
||||
![]()
Πάνο , το ενυδρείο τι διαστάσεις έχει ;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στησημο 1350 λίτρα περίπου ενυδρείο | Dahtilas | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 41 | 18-03-19 20:47 |
Κατασκευή Νέου Φίλτρου περίπου 700 λίτρα | Artemisia | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 97 | 15-08-16 22:37 |
Προτάσεις ψαριών για 60 λίτρα από Αυστραλία- Νέα Γουινέα | nita | ¶λλα ψάρια Αυστραλίας - Νέας Γουινέας | 7 | 07-10-11 16:34 |