|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Για τις ταμπλέτες , εκτος από την διαφορα στην τιμή έχουν διαφορα στο χρόνο διαρκειας
Οι sera έχουν διάρκεια 15 μέρες , οι τροπικά 2 μήνες οι seacheme 5-6 μήνες . Τις έχω δουλέψει όλες αυτές . είδα γρήγορα και θεαματικά αποτελέσματα με τις flurish tabs
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Seachem Flourish Tabs, αν επιμένεις για tablets.
Εγώ βέβαια θα επιμείνω στην πρόταση μου, καθώς έκανα αυτό που κάνεις τώρα προ 6 μήνου & η διαφορά με το χώμα είναι μεγάλη ... το Jungle Val πετάει νέο βλαστό κάθε εβδομάδα & βλέπω να γεμίζει συντομα το ενυδρείο από εκεί που με τις tablets απλά ήταν οκ. Δες & τα φυτά του Μυσιρλή, δίνει πάντα καλές ποσότητες & σε καλή κατάσταση αφου θα κάνεις την αποστολή. |
|
||||
|
||||
![]()
Το χαλίκι που θα αγοράσεις έχει κάποια διάφορα από αυτό που θα βρεις στη φύση.? Ρωτάω γιατί δεν ξέρω από αυτά.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πιθανοτατα οχι αλλα πρωτον την εχω κανει ηδη και δευτερον πλεον φοβαμαι και την σκια μου για το τι θα προκυψει
![]() ![]() ![]() ------------------------- https://misirlis-aquarium.gr/60-ypos...059110546.html Δεν ξερω τι ειναι Στο Aqua Vivere το γραφει Μαύρο χαλίκι quartz. Είναι κατάλληλο για όλα τα ενυδρεία γλυκού νερού και ειδικότερα για ενυδρεία με γαρίδες και διάφορα είδη corydoras. Το σχήμα του δεν είναι αιχμηρό. Δεν επηρεάζει το Ph του ενυδρείου. Η κοκκομετρία είναι 1-3 mm. Η συσκευασία των 10 kg είναι κατάλληλη για ενυδρείο 100 λίτρων. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μπάμπης : 26-10-17 στις 21:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Αυτό τα λέει όλα
|
||||
|
||||
![]()
Αν είναι χαλαζιακό δεν έχει καμία σχέση
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Chiller- σιγα σιγα ερχεται το καλοκαιρι | delta66 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 23-11-14 21:33 |
ξεκηναμε σιγα σιγα | Δημητρης89 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 01-10-09 16:46 |
σιγα σιγα κοντα σας | thanasis76 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 08-03-08 22:26 |
σιγσ σιγα σουλουπωνεται.. | Ryu | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 11 | 27-11-07 23:32 |
Το ονειρο σιγα σιγα βγαινει!! | Tolis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 14-12-02 05:00 |