|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Σπύρο, πολύ σε χαίρομαι φιλαρακι!
Παμε γερα να μπουσταρουμε τωρα με κοράλλια....εισαι έτοιμος! |
|
|||
|
|||
![]()
Nικο , λογο οικονομικων δυσκολιων δεν μπορω να βαλω και πολλα , ψαχνω απο αγγελειες τωρα να δω τι θα βρω.
Λογικα μεχρι χριστουγεννα θα εχω βαλει πραμα μεσα . ![]() ------------------------- ειδα κατι τιμες σε μαγαζια και μου πεσανε τα αυτια , ετσι , οτι βρεθει και σιγα σιγα θα γεμισει τον υφαλο . το καλο ειναι πως παμε γερα δεν μας σταματα τπτ . Ριακτορα ποτε πρεπει να βαλω ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SpirosLo : 24-10-17 στις 09:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
οταν θα εχω καταναλωσεις απο τα ζωντανα πως θα το καταλαβω ? θα πεφτει και το ασβεστιο πολυ ?
γιατι μεχρι τωρα πεφτει πολυ το μαγνησιο και το Kh . ασβεστιο πολυ λιγο . Με το μαγνησιο θα ριχνω παλι προσθετο η το ρυθμιζει ο ριακτορας και αυτο ? τι υλικα πρεπει να αγορασω ? |
|
||||
|
||||
![]()
Ο βράχος τραβάει πολύ μαγνήσιο....θα εχεις γενικότερα καταναλώσεις ειδικά στο Κχ mg!
Ναι θα συμπληρώνεις ανα μερικές μερες μαγνήσιο και με ριακτορα...υλικό για ριακτορα εννοείς; |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι Νικο , για τον ριακτορα τι υλικα πρεπει να εχω ? εχω μπερδευτει λιγο γιατι βλεπω απο ασβεστιο μεχρι μαγνησιο σε διαφορεσ μορφες , οπως επισεις και σπασμενο κοραλι η αραγωνιτη . γενικα βλεπω μεγαλη ποικιλια απο διαφορετικα υλικα και δεν γνωριζω πως και τι πρεπει να αγορασω και αν εξαρταται και απο τον ριακτορα που θα παρω .
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
υλικά για ριακτορα θα πάρεις αυτό και αυτο για να προσθέσεις από πάνω! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμος: Ηπια μεταβαση σε διπλασια watt. | sarpijk | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 23-05-13 12:04 |
Δ Ε Η -FOWLR | andreas72 | Παραλία - Beach Bar | 91 | 31-01-12 11:15 |
fowlr by kostas_pana | kostas_pana | Fish Only | 38 | 27-01-12 16:31 |
FOWLR για Πικασο | Pritanis | Fish Only | 4 | 15-05-10 20:26 |