|
|
||||
|
||||
![]()
αν θες χαλί, τότε το πιθανότερο είναι θες δυνατό φωτισμό και CO2.
Αν βάλεις κοπαδόψαρα θα πρέπει να έχεις μαλακό και όξινο νερό και δεν μπορείς να βάλεις και ζωοτόκα μαζί. Επίσης αν θες μαλακό νερό θα πρέπει να προσέξεις τις πέτρες και τον βυθό να μην είναι ασβεστολιθικά Γαρίδες και σαλιγκάρια μπορείς να έχεις και θα σου κρατούν τον βυθό καθαρό
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα έχω βρει και μαζέψει πέτρες για να τις βάλω στο ενυδρείο από την Πεντέλη έκανα τσεκάρισμα με υδροχλωρικό και είδα ότι δεν είναι ασβεστολιθικές θα πλυθούν καλά και μετά θα τοποθετηθούν μέσα τι άλλο μπορώ να κάνω για να τις ελέγξω η τι άλλο πρέπει να προσέξω εφόσον τις βάλω
|
|
||||
|
||||
![]()
Σας βάζω και φωτογραφίες για να τις δείτε και να μου πείτε όλες είναι σαν αυτές ενδεικτικά σας βάζω τρεις
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα ξεκίνησε υπόστρωμα φλουρίτης χαλίκι ψιλό μαύρο ελεύθερη περιοχή κολύμβησης πετρούλες μπήκε αντιχλώριο αμμωνία και ξεκίνησα για το στρώσιμο.
Συμβουλές και κριτικές δεκτές |
|
||||
|
||||
![]()
ακόμα μια
|
|
||||
|
||||
![]()
να ξέρεις πως δεν θα κάτσει η λευκή άμμος στην μέση,αργά η γρήγορα θα ανακατευτεί
|
|
||||
|
||||
![]()
Εσυ ξεκίνησες πολύ δυνατά.
Μπράβο πολύ όμορφο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια με ξεκίνημα Ασιατικού | Ippokampos | Λίγα λόγια για την Ασία | 11 | 04-09-15 00:36 |
Βοήθεια για το ξεκίνημα!!! | themisb2 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 28-02-12 22:42 |
Βοήθεια με ξεκίνημα | nitrox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 07-04-11 14:17 |
Κατασκευή ενυδρείου, εμπειρίες και ερωτήσεις | Neoklis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 24-09-10 08:22 |
Βοήθεια στο ξεκίνημα | EvanAquarist | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 31-05-10 14:37 |