|
|
|||
|
|||
![]()
Update !
Ο Μανδαρινος ευτυχως τρωει σαν τρελος ...τα κοραλακια πανε μια χαρα και η Εφυλια επισης !! Προσθαισα μερικα zoanthus εδω και 3 μερες...τα πιο πολλα ανοιγουν εκτος απο μερικα στο πλαι....λετε θελουν ακομα προσαρμογη στο καινουργιο περιβαλον ? |
|
|||
|
|||
![]()
Και μια καλυτερη φωτο !
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο φιλε πανέμορφα, Καλοριζικα να ειναι ολα!
Ο μανταρινος τι τροφή του δίνεις; Το βραχάκι με τα ζωανθους ειναι εννιαίο και αν ναι το ντιπαρες καθόλου πριν την εισαγωγή του; Τι φωτιστικο εχεις; .....ειναι αρκετά απομακρυσμένο παντως και σε λάθος γωνία, κάνοντας πολλες σκιές! |
|
|||
|
|||
![]()
Εκτός από αυτά που σε ρωτάει κ νικος κατι ακομα.
Την εμφύλια για τι δεν την έβαλες μπροστά; |
|
|||
|
|||
![]()
Λες να Βαλω πισω δεξια το βραχακι με zoanthus και να τραβηξω μπροστα την εφυλια ??
|
|
|||
|
|||
![]()
Και τα δύο μπροστά φίλε να φαίνονται .
Αμ γέμισες τότε ξεκινά και στα πλάγια αλλά όχι πίσω .... |
|
||||
|
||||
![]()
Ασταμάτητος είσαι, χαχα καλή αρχή και από εμένα!
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ο Μανταρινος τρωει κατεψυγμενα αρτεμια και καμια φορα του αγοραζω κανενα ζωντανο κοπιποδο. Το Βραχακι ειναι ενιαιο το πηρα απο φιλο χομπιστα και δεν το ντιπαρα. Φωτισμο εχω Led 12 Abi Tuna blue την εφερα απο αμερικη και περιμενω ακομα βραχιονα ....δεν την εχω στηριξει και πολυ καλα γι αυτο εχω σκιες .... Μερικες φωτο ακομα ! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεο pico reef | peter7 | Nano Reef | 1 | 29-05-10 12:47 |
Pico reef 13l | 3r4ndo | Nano Reef | 71 | 15-05-10 14:10 |
Pico Reef 15 Λίτρα | hitman | Nano Reef | 12 | 23-03-09 10:47 |
pico reef DIY | chemical mac | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 17-10-07 06:38 |