|
|
||||
|
||||
![]()
Λουκά, δεν ξέρω για είδη ψαριών που θέλουν αλλαγή 1 φορά το μήνα,
που το έχεις ακουσει αυτό ;
|
||||
|
||||
![]()
απο πανω κ.τακη
|
||||
|
||||
![]()
Για τα φιδόψαρα το έχω ακούσει και εγώ
το είχε πει κάποια στιγμή ο Χρήστος από τη Θεσσαλονίκη αλλά αυτά είναι μια ιδιάζουσα περίπτωση και ίσως μια μεγάλη εξαίρεση και δεν έχω τις γνώσεις για να μπορώ να απαντήσω. Ο κανόνας όμως παραμένει πως οι αλλαγές θα πρέπει να είναι τουλάχιστον εβδομαδιαίες με ελάχιστο 30% οι διαφοροποιήσεις είναι ελάχιστες, και ειδικά με τα ψάρια που ασχολούμαστε και είναι πιο διαδεδομένα ο κανόνας είναι απόλυτος. Και άλλος ένας παράγοντας είναι και όγκος του ενυδρείου αν έχεις 10 Νεον σε 3000 λίτρα, ε λογικό να μη χρειάζεται αλλαγή κάθε εβδομάδα, αλλά δεν μιλάμε για τόσο τεράστια ενυδρεία, και συνήθως τα τεράστια είναι και αυτά παραφορτωμένα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Για αυτο ξεκαθαριζω παραπανω μιας και αναφερω και ενα τυχαιο σχεδον ποσοστο... Κατα 98% οι περιπτώσεις ψαριων απο οσο γνωριζω θέλουν καθε βδομαδα... Για να μην παρερμηνεύσει ο φιλος
|
|||
|
|||
![]()
Έβγαλα τα πλαστικά διακοσμητικά και προμηθεύτικα αληθινά φυτά ανουμπια.. Αυτά τα ανουμπια απορροφάει είπαμε τα νιτρικά όπως ολα τα φυτά;; Μέχρι στιγμής έχω πάρει 2 γλαστρακια, θα χρειαστεί να πάρω παραπάνω;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Το κερατοφυλλο απορροφα τα νιτρικα,ειναι φυτο
επιφανειας δεν θελει φυτεμα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Pangasius - ένας καρχαρίας στο ενυδρείο σας & άλλα ψάρια ακατάλληλα για ενυδρείο | delta66 | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 13-05-18 20:20 |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |