|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Οι περισσότεροι θα σου πουν οτι η συνθεση μου ειναι λαθος. Αν απο αυτο που ειδες ψήνεσαι για Αφρική είσαι σε καλό δρόμο
![]() Ακου τις συμβουλές των παλιών και θα φτιάξεις ενα υπέροχο ενυδρείο! |
|
||||
|
||||
![]()
Λόγω έλλειψης γνώσεων δεν μπορώ να κρίνω την σύνθεση. Αλλά αυτό που βλέπω μου αρέσει παρά πολύ. Έχω ψηθεί ήδη!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλως τον Γιωργο και καλο διαβασμα, μην βιαστεις για το οτιδηποτε. Στην Αφρικη το παμε μεθοδικα και λαου λαου
![]() Καλη αρχη ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλό θα ήταν να μάθεις τι ψάρια ακριβώς έχει μέσα ο φίλος σου. Δηλαδή είδη και πόσα αρσενικά και θηλυκά ανά είδος. Αν πχ έχει κάνει σούπα να το διορθώσουμε από την αρχή.
Επίσης τι υπάρχει μέσα στα φίλτρα του και πόσο καιρό λειτουργεί σερί
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα. Θα μάθω περισσότερες πληροφορίες και θα σας πω. Χθες παράγγειλα ένα βαρέλι 120 λίτρα. Την Δευτέρα θα πάω Ερμή για πέτρες και άμμο.
|
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες.πολυ καλη επιλογη ψαριων.ισως τα μονα που αξιζουν
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βλέπω μπαίνεις σε σωστό δρόμο
![]() Παράθεση:
και ίσως μπορείς να βρεις και στη φύση. Δες παρουσιάσεις ενυδρείων για να προσανατολιστείς στον τρόπο στησίματος που σ' αρέσει αλλά να βολεύει και στα ψάρια. ¶μμο διάλεξε ψιλή όπως η θαλασσινή (ή μάζεψε από καθαρή παραλία ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία θα το τσεκάρω.
Μια ερώτηση ίσως και αφελής, υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα με το βάρος ? Σκεφτόμουν να μην το τιγκαρω πέτρες για το βάρος. (Μένω σε πολυκατοικία 10ετιας και σκέφτομαι να το βάλω στην μέση στο σαλόνι πίσω από τον καναπέ (ως background). |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στήσιμο ενυδρείου | ioannis_79 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 11-10-17 20:12 |
Νέο στήσιμο του ενυδρείου | vouros | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 08-01-12 14:07 |
Στήσιμο ενυδρείου 2 | xristos2002 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 09-08-10 01:08 |
στήσιμο ενυδρείου | JENI | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 14-04-08 01:43 |
Στήσιμο Ενυδρείου | Minakki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 31 | 03-10-07 10:18 |