|
|
||||
|
||||
![]()
Εχει λιγο δουλιτσα ακομα βεβαια με τα πηχακια και τις τρυπες για εισαγωγη εξαγωγη και αντισταση...
Και βλεποντας... Βεβαια επειτα αν και εφοσον μονταρω Α.Ο για το ενδεχομενο που παιζει να βαλω ροδοστομους...δεν ξερω πως θα γινει ολοοοοοο αυτο να θερμαίνεται... Μπλεκουμε τα μπουτια μας επειτα...
|
||||
|
||||
![]()
Το πρόβλημα δεν είναι πως θα θερμαίνεται,
αλλά πως θα κάνεις μίξη μαλακό νερό με νερό βρύσης για να φέρεις τις επιθυμητές σκληρότητες. Και με μια αντλία να περνάς το νερό από αυτό με μία σχετικά χαμηλή ροή θα θερμαίνεται άνετα. Να μη ξεχάσω, θέλει προσοχή που θα μπει ο αισθητήρας του STC για να έχεις τη θερμοκρασία στο νερό που τρέχει εκεί που θες, αλλά και αν για κάποιο λόγο σταματήσει η ροή του νερό να ενεργοποιηθεί ο STC και να κλείσει την αντίσταση για να μη βράσει το νερό. Να το ξαναπώ, ΑΝ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΝΕΡΟ, τότε θα γίνει ζημιά , δεν θα ενεργοποιηθεί ο STC και τότε θα λιώσουν όλα από τη ζέστη , όσο το κουτί είναι ΓΕΜΑΤΟ με νερό δεν υπάρχει κίνδυνος, εκτός και αν χαλάσει ο αισθητήρας, για αυτό κάνουμε τακτικά έλεγχο. Για αυτό ο αισθητήρας θα πρέπει να είναι μέσα στη σωλήνα για να μετράει σωστά το νερό που περνάει αλλά και κοντά στην αντίσταση σε περίπτωση που έχουμε διακοπή νερού. Το έχω ήδη πει, ήταν ο 2ος έλεγχος που έκανα μετά την στεγανότητα, έκλεισα τη βρύση για να δω τι θα συμβεί, και όλα λειτούργησαν καλά, μόλις η θερμοκρασία του νερού στο κουτί έφτασε στο όριο , ο STC έσβησε , την αντίσταση, στο τέλος βέβαια ανέβηκε πάνω από το όριο αλλά μόνο κανα 2 βαθμούς
|
||||
|
||||
![]()
το εχω κατα νου αυτο...
Βεβαια ελεγα να το βαλω στην εξοδο του νερου στον σωληνα μεσα...εσεις λετε να το βαλω μεσα στο κουτι να φανταστω και διπλα απο την εξοδο του νερου σωστα?
|
||||
|
||||
![]()
Οχι, μέσα στη σωλήνα αλλά ακριβώς στην έξοδο του νερού,
κάτσε να βρω τη φωτογραφία να σου δείξω
|
||||
|
||||
![]()
Δες εδώ
στο ρακόρ μετά τη γωνία , αυτό με την άσπρη μονωτική ταινία και ανάμεσα στα 2 δεματικά, άνοιξα μικρή τρύπα, ίσα να χωράει ο αισθητήρας , τον έσπρωξα αρκετά μέσα προς την αντίσταση, έφτασε στη γωνιά, έβαλα αρκετή σιλικόνη , τόση όμως που να μπει μέσα και κλείσει τη τρύπα, την άφησα να τραβήξει, μετά έβαλα πάλι σιλικόνη από πάνω, το τύλιξα με φαρδιά μονωτική ταινία, και έδεσα και τα 2 δεματικά να κρατάνε και το καλώδιο αλλά και τη μονωτική ταινία. Αν χαλάσει ο αισθητήρας δεν χρειάζεται να ανοίξω το κουτί, ξεβιδώνω το ρακόρ και τον αλλάζω ![]() -------------------------------------- Καλά έκανες βρε και έβαλες εδώ τις φωτογραφίες ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό
![]() γιατί το κόλλησες και το έκανες 2πλο ; αυτό δεν το έκοψες στη μέση για να γίνει η πατούρα ;
|
||||
|
||||
![]()
ναι αμε...απλα θεωρησα οτι αν αυτο που εκοψα το ξαναβαλω τοτε η στρεβλωση απο την πιεση θα ειναι μικροτερη στο καπακι...Θα βαλω και πηχακια βεβαια...
|
|