|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δούλευα τύρφη από την αρχή, σχεδόν 5 χρόνια δηλαδή,
και δεν έπαιρνα Α/Ο γιατί δεν είχα βρει λύση για το που θα τη βάλω, αλλά και το οικονομικό. Βρήκα όμως λύση στο θέμα της εγκατάστασης και της λειτουργίας της, και με μια μικρή οικονομία την πήρα και νομίζω πως ησύχασα. Και αυτό που μου αρέσει πιο πολύ είναι πως το νερό είναι διάφανο και κρυστάλλινο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
πήρα αυτή
http://waterwaves.gr/index.php?dispa...oduct_id=30174 με 75αρα μεμβράνη, flush kit , έξτρα σωλήνα κλπ πήγε κανα 70αρι μετά φλοτεράκια , ηλεκτρομαγνητική κλπ κανα 15αρικο ακόμα αυτά βέβαια θα δουλέψουν και σε αυτόματη αναπλήρωση. Επίσης μείωσα το κόστος αναλωσίμων γιατί την σύνδεσα επάνω στο υπάρχον φίλτρο άνθρακα και έτσι κάθε 6 μήνες θα αλλάζω μόνο το φίλτρο στερεών, αφού το φίλτρο άνθρακα το άλλαζα έτσι και αλλιώς κάθε χρόνο. Επίσης το "σκληρό" νερό το βάζω στα χρυσόψαρα, επομένως δεν πετάω τίποτα http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=97530
|
||||
|
||||
![]()
Λουκα, απο ebay,αν δεν την βιάζεσαι, ειναι τσαμπα η α/ο..
Σε κομμάτια φυσικα και συναρμολογεις.. Βασικα μιας κι εχεις ηδη φίλτρο ανθρακα, γλυτωνεις και λεφτα |
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννη αν δεν σου ειναι κοπος, βαλε μερικα links απο το eBay που λες, με ενδιαφερει. Σε ποιοτητα ειναι συγκρισιμα τα υλικα με τις ετοιμες Α/Ο που βρισκουμε; Ετσι ωστε να το ψαξω περισσοτερο μονος μου.
Σορρυ Λουκα που χαλαω ακομα περισσοτερο το θεμα σου. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Να γινεται κουβεντα θελω,ισα ισα Το ζητησα και εγω απο τον γιαννη αν και καπου πηρε το μάτι μου τι εχει παρει...σε καποιο θεμα του κ.τακη Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Οντως το καλυτερο κοπαδι το κανουν τα ροδοστομα.
Σε 180 λιτρο ειχα 40+ ατομα... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΠΟΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΝΤΛΙΑ | Koninos | Κυκλοφορία | 10 | 15-03-13 10:11 |
απορια σχετικα με co2 | Χρηστος Ζ. | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 14-03-12 00:00 |
απορια σχετικα με τις καρυδες | safetyzone | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 12-11-10 11:20 |
Απορια σχετικα με ψαρια | jkond | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 01-10-06 23:20 |