|
|
|||
|
|||
![]()
Φωτογραφίες θα μπουν μόλις γυρίσω σπίτι, αν και ακόμα είναι σκέτη η γυάλα, καμία βδομάδα πιστεύω είναι αρκετό έτσι;
|
|
|||
|
|||
![]()
Να και οι φωτογραφίες
|
|
||||
|
||||
![]()
Πανω που παταει το ενυδρειο; Το μισο ενυδρειο ακουμπαει σε μισο χαλι ή δεν βλεπω σωστα τις φωτογραφιες;
|
|
|||
|
|||
![]()
Το ενυδρείο πατάει όλο πάνω σε χαλί, μάλλον σε ξεγελάει η φωτογραφία.
|
|
|||
|
|||
![]()
Αισίως πέρασε μια εβδομάδα χωρίς διαρροές, τώρα αδιάζω ή περιμένω ακόμα; Το να περιμένω δεν με πειράζει γιατί δεν βιάζομαι να το ξεκινήσω λόγω χρημάτων. Το μόνο πρόβλημα που έχω παρατηρήσει είναι τα άλατα από την εξάτμιση και ένα φιλμ που έχει εμφανιστεί στο πάνω μέρος του νερού, με αυτά τι κάνω;
|
|
||||
|
||||
![]()
αδειάζεις το νερό,
γεμίζεις με φρέσκο καλό είναι να το βάλεις να δουλεύει με άνθρακα στο φίλτρο για 2-3 ημέρες και ξεκίνα στρώσιμο μπορεί να πάρει και 1 μήνα να στρώσει
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχώς δεν έχω αγοράσει φίλτρο ακόμα. Φίλτρο και λοιπός εξοπλισμός μάλλον προς το τέλος του μήνα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή ενυδρείου 118 λτρ. | nt7561 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 53 | 04-06-15 16:41 |
κατασκευή ενυδρείου | adams | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 09-04-12 19:08 |
Κατασκευή ενυδρείου | GIAN_NIKOLA | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 17-11-11 02:31 |
Κατασκευή ενυδρείου - help!! | thanos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 22-08-04 14:24 |
Κατασκευή ενυδρείου | Fonamstel | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 26 | 09-08-04 15:00 |