|
|
|||
|
|||
![]()
Κλεόβουλε το ψάρι είχε χρωματισμούς αρσενικού.
Τα θηληυκά είναι εντελώς μουντά, δες όμως στο video και τα 2 χρώματα που έχουν ![]() Το θέμα είναι πως ξαναμπαίνει η θηλυκιά στο ενυδρείο αφού τα φτύσει όλα (έφτυσε μόνο 2) αλλά αυτό θα το δούμε σε 2ο χρόνο. Τους χαιρετισμούς μου στον φίλο ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ που έσπευσε να φέρει την καταστροφή ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς πολλές φορές οι Aulonocara εκτροφής που εισάγονται, εκτός των γνωστών και άγνωστων υβριδίων, είναι τίγκα στις ορμόνες για να έχουν εντυπωσιακά χρώματα και τα θηλυκά τα περνάμε για αρσενικά.
Δεν ξέρω την προέλευση των ψαριών σου αλλά όπως και να 'ναι, καλώς τα δέχτηκες τα μικρά ![]() Για να την επαναφέρεις (θα πρότεινα να βρεις ακόμα 1-2 θηλυκά αλλά νομίζω ότι ήδη έχεις μπουκώσει από πληθυσμό) μερικά τιπς : ταΐζεις καλά τα υπόλοιπα 1-2 μέρες πριν, αναδιατάσσεις ελαφρώς τον διάκοσμο, την βάζεις με σβηστά τα φώτα και τα αφήνεις έτσι τουλ. μια μέρα....και καλή επιτυχία. |
|
|||
|
|||
![]()
Κλεόβουλε ευχαριστώ πολύ.
Τα ψάρια είναι αγορασμένα από την ¶βυσσο σε μεγάλο μέγεθος 8 μήνες πριν. Όταν πήγα να τα πάρω ήμουν σχεδόν βέβαιος ότι θα είναι υβρίδια αλλά ο Σταύρος με διαβεβαίωσε πως δεν είναι και η αλήθεια είναι ότι κι εγώ το ίδιο βλέπω. Να βρω 1-2 θηλυκά εκτός του το βλέπω απίθανο δεν γίνεται και λόγω σύνθεσης αυτή τη στιγμή. Ευχαριστώ για τα υπόλοιπα, θα τα ακολουθήσω όταν έρθει η ώρα. Στην συσκότιση θα σκεπαστεί το ενυδρείο εντελώς για να μην περνάει καθόλου φως. |
|
||||
|
||||
![]()
Γράφε τα πάντως με το σωστό τους όνομα, αν και είναι είδος που δεν έχει περιγραφεί/ονομασθεί ακόμη οριστικά, λέγεται Aulonocara sp. "Stuartgranti Maleri" (προς τιμήν του αείμνηστου Stuart Grant και μιας απ' τις περιοχές που κυρίως τα συναντάμε, τα Maleri Islands).
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 02-10-17 στις 10:59 |
|
||||
|
||||
![]()
Το θέμα είναι να βρεις ποιος είναι και ο ... πατέρας.
Ελπίζω να μην έχεις 2 θηλυκές aulonocares ![]() Βγάλε μια φώτο των μικρών. |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτή Ηλία ήταν η επόμενη σκέψη μου. Θα δούμε... Είναι πολύ μικρά ακόμα. Σκέψου ότι τα υπόλοιπα τα έχει ακόμα στο στόμα της.
Πάντως δεν έχουν πάρε δώσε με τα υπόλοιπα ψάρια οπότε το θεωρώ απίθανο, μόνο μεταξύ τους έπαιζε κυνήγι. Βάλε 1080p αν θες να καταλάβεις τπτ... |
|
||||
|
||||
![]()
Ούτε ο Ad Konings δε μπορεί να πει τι είναι τα μικρά σε αυτό το μέγεθος.
Στη θέση σου θα έκανα venting στις 2 αυλονοκάρες και ανάλογα θα διαχειριζόμουν τον γόνο. Για να σου πει ο Σταύρος ότι είναι καθαρά τα ψάρια η πηγή του είναι ελεγμένη. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Συνεχίζω να λέω ,όχι σε' σένα ,αλλά στους φίλους που διαβάζουν το θέμα .τα ψάρια σου είναι ακατάλληλα ,είναι μπλεγμένα μπουνιές με χαπς ,. Θα υπάρξουν πρόβλημα σε βάθος χρόνου ,και δεν τα βάζουμε ΠΟΤΕ μαζί Και ένα σχόλιο για τον Κλεόβουλο Κλεόβουλε δεν ψάχνω το δίκιο μου,σε ένα φορουμ για το αγαπημένο μας χομπι ,την εμπειρία μου καταθέτω εδώ ,αν είμαι λάθος να μου το πεις ,να το κουβεντιάσουμε .Επίσης ,δεν είδα αντίστοιχο σχόλιο για το ειρωνικό σχόλιο του φίλου να κάνεις . Αν είσαι ένταξη, θα ήθελα ν κάνεις και ένα σχόλιο στον ξερόλα φίλο μας ,αν τα λεγόμενα μου είναι σωστά .Εκτός αν κάνω λάθος Δεν μπαίνω συχνά στο φόρουμ ,κανονικά δεν απαντώ σε προκλητικούς και ξερόλες ,αλλά τόσο χοντρό δεν θα το άφηνα αναπάντητο, από έναν άσχετο ,που το παίζει ,ξερόλας, εκ του ασφαλούς .¶νοιξε κανα βιβλίο να δεις τις αρσενικές με τις θύλακες αυλονοκαρες ,και τις διαφορές τους … ..... Υ/Γ-πρώτη φορά άκουσα ότι κυκλοφορούν θηλυκές χρωματιστές αυλονοκαρες πόντος .Να τα λέμε και αυτά … |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υβρίδια Aulonocara | Κλεόβουλος | Malawi | 0 | 29-04-14 12:38 |
ζευγάρωμα aulonocara | grkts | Malawi | 1 | 30-11-07 18:21 |
Aulonocara baenschi η Aulonocara Calamarius? | Makis M | Malawi | 2 | 14-02-05 11:24 |
Aulonocara | theofilos | Malawi | 25 | 07-11-04 21:37 |
Aσθένεια aulonocara | antonis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 22-12-03 13:59 |