|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ταισες κανονικά έτσι;
|
|||
|
|||
![]()
Μια μικρή ποσότητα σήμερα στης 16:30.
Εχθές καθόλου |
|
||||
|
||||
![]()
πολύ γρήγορη αύξηση
πλένεις φίλτρα κάνεις σκουπα βυθού και ξανακάνεις το ίδιο με νερό βρύσης οχι εμφιαλωμένο
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τακη εχω πλυνει φιλτρο προχθες Εκανα και σκουπα βυθου επι 15λεπτα Η αλλαγη ειχε γινει με βρυσης Οτι κανω θα το κανω Σαββατο γιατι σημερα και αυριο το προγραμμα ειναι φορτωμενο Αν βγαλω ολο το βυθο τον πλυνω και ξανα βαλω τον ιδιο ειναι κατι εφικτο? |
|
||||
|
||||
![]()
Αν τα έπλυνες και αυτά δεν βλέπω άλλη λύση,
τον βυθό όμως ΟΧΙ πλύσιμο με νερό βρύσης, αλλά με αποχλωρτομένο , και απλά ένα ξέβγαλμα , εχει και ο βυθός βιολογία. Πόσα ψάρια έχεις τώρα μέσα ; και πόσες φορές την ημέρα και πόσο ταίζεις ;
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ταιζω μια φορα την ημερα 6 φορες την εβδομαδα ελαχιστα (1 κουταλιτσα μικρου αναδευτηρα για κοκτειλ) (δες σελ 9 Post 250) |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω σου έχω πει την λύση αλλά εσύ δεν με ακούς !!!
Δοκίμασε το ρε πουλάκι μου. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Chiller- σιγα σιγα ερχεται το καλοκαιρι | delta66 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 23-11-14 21:33 |
ξεκηναμε σιγα σιγα | Δημητρης89 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 01-10-09 16:46 |
σιγα σιγα κοντα σας | thanasis76 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 08-03-08 22:26 |
σιγσ σιγα σουλουπωνεται.. | Ryu | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 11 | 27-11-07 23:32 |
Το ονειρο σιγα σιγα βγαινει!! | Tolis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 14-12-02 05:00 |