|
|
|||
|
|||
![]()
Μιχάλη ωραίο αποτέλεσμα μπράβο κ καλή συνέχεια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα σε ολους. Ευχαριστω καταρχας ολα τα παιδια για τα σχολια.
Ψιλιχαθηκα,λογω μιας απρογραματιστης εκδρομης στο Ναυπλιο. Εχουμε και λεμε, σημερινες μετρησεις: ΝΗ3/ΝΗ4 0,5 ΝΟ2 0,5 ΝΟ3 25 με 50 Κατευθασαι και η διατομικη (αν δεν κανω λαθος) αλγη. Αυτο το μωβ που φαινεται στη κοντινη φωτο τι ειναι?
|
|||
|
|||
![]()
Με το καλό να μηδενισεις....
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα σε ολους. Εχει κανενας την αναπληρωση απο waterwaves με τα δυο φλοτερακια? Το σχεδιο εινσι σωστο? Ενω το συνδεω ετσι οπως δειχνει κσθε φορα δουλευει μονο το ενα φλοτερακι. Αν συνδεσεις μονο ενα, και τα δυο φλοτερακια φαινεται να δουλευουν σωστα. Μολισ τα βαλεις σε σειρα δουλευει μονο το ενα. Δοκημασα κια παραλληλα αλλα τζιφος., παλι μονο το ενα οπλιζει.
Τι υπουλο μηχανηματακι παντως αυτο? Αν αποτυχει το φλοτερακι τον πινουμε??? Καμια ασφαλειστικη πανεντα αν ξερει καποιος θα ηταν χρησιμη. Οπως επισης και το πως τσ στερεονουμε πιο ψηλομονιμα
|
|||
|
|||
![]()
Το σχέδιο ειναι σωστό. Όταν βάζεις σε σειρά θα πρέπει να δουλεύουν όταν και τα δύο είναι κάτω αν γίνεται κάτι άλλο υπάρχει θέμα.
|
|
||||
|
||||
![]()
7 χρόνια ίσως και Παραπάνω δουλεύω αναπληρωση με ένα φλοτερ. Πότε δεν πλημμύρισα. Το θέμα είναι γύρω από το φλοτερ να μην υπάρχουν άλλα πράγματα που μπορεί κατά λάθος να κάτσουν πάνω του και να σταματήσουν ή να αρχίσουν τη λειτουργία του.(πχ μια φορά το καλώδιο της αντλ επιστροφής είχε κάτσει στο φλοτερ και δεν το άφηνε να κατέβει ευτυχώς δεν έγινε το αντίθετο )
Τωρα εσύ αποφασίζεις. Αν αισθάνεσαι πιο ασφαλής με 2 φλοτερ πάω πάσο
|
||||
|
||||
![]()
Σακη, τα συνδεσα με οποιο τροπο μπορουσα, εχω παλαβωσει. Ενω ενα καθε φορα δουλευει, και τα δυο μαζι αρνουντε
![]() Allanboy, αυτο εχω κανει για την ωρα, εβαλα μονο το ενα ψιλιπροχειρα και θα δω. Το εχω βαλει ψιλονετα, αλλα ποτε δεν ξερεις για αυτο ειπα να βαλω δυο. Τεσπα, ευχαριστω και παλι
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Thanasis.... Reef... Ξεκινημα!! | thanasis76 | Reef | 491 | 27-05-16 16:53 |
Ξεκινημα Reef 200λιτρα+Sump | Dream Waters | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 19-04-16 21:43 |
ξεκινημα σε reef | gianniwpopi | Nano Reef | 90 | 30-03-14 08:43 |
Ξεκινημα Boyu TL-550 128 lt Reef | konchrist | Reef | 14 | 01-05-09 08:39 |
Ξεκινημα νεου REEF | Gregoris | Reef | 43 | 06-01-09 18:16 |