|
Παραλία - Beach Bar Συζητήσεις, Aνακοινώσεις, Oικολογία - Περιβάλλον, Ταξίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια για την προσφορά!!!! Τα πρώτα μου κοράλλια θα είναι τα δικά σας!!!!!!!
"Let me tell you how you measure a man, when his world starts to fall see how tall he stand. It matters not how many times you fall down, what matters most is how many times you rise. Mistakes build character, and character takes you places money can't." |
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστούμε θερμά όλους , για το καλωσόρισμα της ενέργειας μας!
1ος Μιμης 2ος GiorgosT 3ος trick 4ος sxetikos 5ος; |
|
|||
|
|||
![]()
Θα με ενδιέφερε και εμένα να προσθέσω οτιδήποτε στο νέο νάνο, μπράβο στα μέλη GAB
|
|
||||
|
||||
![]()
Δηλωνω και εγω συμμετοχη στην προσφορα παρ οτι ειμαι στα νοτια σιγουρα καποια φραγκακια μπορω να βγαλω και να τα στειλω σε καποιον ..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 24-09-17 στις 10:46 |
|
||||
|
||||
![]()
1ος Μιμης
2ος GiorgosT 3ος trick 4ος sxetikos 5ος yannisp2 |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο σου Μιχάλη, αξιέπαινη πράξη φίλε, συγχαρητήρια!
|
|
||||
|
||||
![]()
πολλά μπράβο παιδιά,είστε χομπίστες και το αποδεικνύεται καθημερινά !!!!!Δηλώνω και εγώ συμμετοχή,αν υπάρχει κανα ευκολο κοραλακι και για μένα..και μπορώ να
βοηθήσω με οτιδήποτε άλλο που χρειάζεστε!! |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο παιδιά πολύ καλή προσφορά!
Δεν χρειάζομαι κάποιο κοράλλι ας τα πάρουν τα παιδιά που τα χρειάζονται! Παρόλα αυτά αν μπορώ να βοηθήσω κάπου με χαρά να το κάνω! Μπράβο και πάλι! Καλημέρα σε όλους! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανακοίνωση προς όλα τα θαλασσινά μέλη! | voas | Παραλία - Beach Bar | 1 | 07-08-17 06:24 |