|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Έχει όντως πολλές προοπτικές αλλά το κακό είναι ότι λόγο διακοπών (Χριστούγεννα-Πάσχα κλπ) και μεγάλης διάρκειας απουσίας οτι δεν είναι κάτι μόνιμο και συνεχώς θα αλλάζει.. Τα μοπάνια ας πούμε δεν μου αρέσουν τόσο αλλά πρέπει να έχω βάρος για να κρατάει το τάπερ κάτω καθώς χωρίς αυτά σχεδόν επιπλέει.. κάθε σχόλιο είναι ευπρόσδεκτο και ειδικά οι ιδέες του καθένα σας! Τέλος να συμπληρώσω ότι δεν είναι δικό μου το ενυδρείο και για αυτό δεν με παίρνει να κάνω μόνιμες αλλαγές (π.χ. διαχωριστικό στεριάς-νερού)
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν γίνεται μιας και τα βατράχια αυτά που θα μπούνε χρειάζονται χώμα γιατί συνηθίζουν να σκάβουν αρκετά βαθιά. να κάνω κάτι άλλο diy θα μπορούσα αλλά εδώ και καιρό το ταμείο είναι μείον κατά πολύ και πραγματικά προσπαθώ με τα λιγότερα δυνατά έξοδα να έχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!
|
|
|||
|
|||
![]()
Έκανα μερικές αλλαγές, ελπίζω να σας αρέσει! Έχει πολλά άλατα και γεμίζει συνεχώς άλατα στα τζάμια δυστυχώς.. Περιμένουμε τώρα να "θεριέψουν" λίγο τα φυτά μας!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο paludarium! | frits | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 32 | 21-01-13 22:36 |
Paludarium | iliaspanagiotou | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 11 | 31-07-11 16:53 |
Το νεο μου paludarium | leonm | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 34 | 20-04-11 23:17 |
Paludarium | iliaspanagiotou | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 20 | 02-07-10 13:18 |
paludarium | salcon | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 23 | 21-10-04 22:09 |