|
|
||||
|
||||
![]()
Καλοριζικο και απο εμενα
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα έβγαλα το βράχο από το σαμπ και έκανα 50λιτρα αλλαγή νερού.
Για να δούμε θα πέσουν τα No3; Επισης αυτή τη στιγμή στο ενυδρείο έχω μια rw8 και μια rw4. Το μήκος του ενυδρείου είναι 1μετρο θέλω να αλλάξω την rw4 αλλά να πάρω rw8 ή να πάρω rw15 και να τη δουλεύω πιο χαμηλά; ή διαφορά στην τιμή είναι πολύ μικρή. Τι λέτε;
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Sent from my Tab2A7-10F using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Η 15 είναι δύναμη φίλε! Οριακά θα δουλεύεις τέρμα χαμηλά! |
|
||||
|
||||
![]()
Οπότε θα πάρω την rw8. Νομίζω η rw15 θα πέσει Μεγάλη
|
|||
|
|||
![]()
Έτσι!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλυτερα Παρε την sw...με μικρότερο όγκο και μεγαλύτερη προπέλα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Κατα τα αλλα πως παει γενικότερα το ενυδρείο μετα τα θέματα που είχαμε, ισορρόπησε καθόλου ο ύφαλος;
Απο μετρησεις τι εχουμε; |
|
||||
|
||||
![]()
πηρα τον rw8 και περιμενω να ερθει.
σημερα εκανα μετρησεις kh7.6 ca450 mg 1320 Ph 8 N03 εβγαλα τον βραχο απο το σαμπ και εκανα 100 λιτρα αλλαγη (2χ50λιτρα) και εχουν πεσει αισθητα. στο χρωματικο πινακα του salifert ειναι στο 10 τα φοσφωρικα τα μετρησα και αυτα σημερα και το φωτομετρο εδιξε 6 ,εκανα τη διαιρεση και βγαινει 0,018ppm επισης σημερα εβγαλα και τα νεκρα sps απο το ενυδρειο. παντως εχω αρχισει να καταλαβαινω οτι για το στραπατσο εφταιξε η ανοδος της θερμοκρασιας. παντως το ενυδρειο αρχισε να περνει τα απανω του τα lps αρχισαν να ψιλοστρωνουν. αυτο που με στεναχωρισε πιο πολυ ηταν τα plate που ειχαν μεγαλωσει αρκετα και τωρα εχουν ασπρισει. δεν πειραζει ομως συνεχιζουμε ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Reef 140 λίτρα! | kiddo | Reef | 0 | 03-04-15 20:52 |
250λίτρα reef + 220 λίτρα sump | Νίκος_Κρικ | Reef | 10 | 16-07-09 15:45 |
Pico Reef 15 Λίτρα | hitman | Nano Reef | 12 | 23-03-09 10:47 |