|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου τι συγνωμη, σαμπως εγω ξερω. Μπορει να ειναι και ετσι οπως το λες. Παντως πιστευω οτι τα αδικουν και οι φωτο λιγο. Σακηηηη, Νικοοο καμια ιδεα?
Εκατσα και εκανα μια μετρηση ηχου λιγο το απογευμα που βρηκα λιγο χρονο. Το πιο πολυ θορυβο τον κανει μια maxijet 1000που δινει στα ριακτορακαι. Μαλλον θα παρει ποδι και παμε για αλλα. Καμια καλη επιλογη? Το σκιμμερ εχω την εντυπωση οτι δεν δουλευει σωστα ![]() ![]() ![]() Βεβαια μπορει να μην εχει και τπτ να βγαλει οπως φανταζομαι Οποιος θαλασσινος εχει ορεξη κερναω καφε.... ( Θα εχει ανακρηση ομως με ερωτησεις....) ------------------------- Νικο μαζι γραφαμε ![]() Τσιμεντο λεω να μην βαλω ακομα μεχρι να καταληξω σε καποιο σχεδιο. Κομματια αλλο τπτ. Εχω καμια 35αρια κιλα ακομα ζωντανου και καμια 20 κιλα ψωφιου. Φαντασια δεν παιζει, μαλλον θα επιστρατευσω τη γυναικα. Παιζει βεβαια να μου τα πεταξει ολα στο κεφαλι και να παιζει πινγκ πονγκ με τα βραχια και το κεφαλακι μου..... Θα προσπαθησω παλι αυριο για το aquascape 1.2
Αν τα λάθη διδάσκουν τότε έχω μια καταπληκτική μόρφωση Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Rayden : 18-09-17 στις 23:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μιχάλη για την ανάδευση των υλικών δεν χρειάζεσαι μεγάλη ροη, με μια μικρούλα Jebao 10/15 ¤ ειναι αθόρυβη και κανεις δουλεια!
Πήγαινε την ένταση της αντλίας στο κοντρολερ του σκίμμερ στο 3, στην συνεχεια ανέβασε την Βάνα του αέρα σιγα σιγα, κοιτώντας το ύψος του αφρού να φτάσει στο ύψος της βάσης του κυπέλλου.....τέλος ανεβάζεις την ένταση του κοντρολερ μέχρι ο αφρός να φτάσει στα μεσα του κυπέλλου! Όρεξη εχουμε, χρόνος μηδέν....αλλα θα προσπαθήσω να περασω, Παρε παντως ενα τσιμεντακι 3κιλο ταχυπιχτο durostick d11 να το εχεις, θα σου χρειαστεί! |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω Νικο για ακομα μια φορα. Δεν πειραζει, και μονο η σκεψη αρκει. Παντως αν μπορεσεις χαρα μου.
Αντλιουλα ειναι προς αλλαγη. Θα παρω και το τσιμεντακι που λες. ------------------------- Καλητερευουν τα πραγματα η' μια απο τα ιδια? Διαμπερεςπαντως ειναι απο ολες τις πλευρες. Το οτι αν τα κουνησει ενα φτερνισμα παιζεινα καταρευσουν σαν τους διδυμους πυργους αλλο αυτο. Μολις δωσετε το τελικοοκ, ριχνω μπετα παντως για ασφαλεια..... Βακρηρια την day 8 παλι σωστα? Πολυ πολυ πολυ δυσκολη δουλεια αυτο το aquascape. Στην επομενη αλλαγη θα φωναξω τον λοστρωμο.... ![]()
Αν τα λάθη διδάσκουν τότε έχω μια καταπληκτική μόρφωση Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Rayden : 19-09-17 στις 08:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Απο τον καημο μου ξεχναω τις φωτο....
|
||||
|
||||
![]()
κανε λίγο υπομονή και άστα όπως είναι.........θα περάσω το απόγευμα,εκτός απρόοπτου να στα μοντάρω!
πάρε τσιμεντο και βακτήρια special blend...... |
|
||||
|
||||
![]()
Αν τα λάθη διδάσκουν τότε έχω μια καταπληκτική μόρφωση Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 20-09-17 στις 13:55 |
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Thanasis.... Reef... Ξεκινημα!! | thanasis76 | Reef | 491 | 27-05-16 16:53 |
Ξεκινημα Reef 200λιτρα+Sump | Dream Waters | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 19-04-16 21:43 |
ξεκινημα σε reef | gianniwpopi | Nano Reef | 90 | 30-03-14 08:43 |
Ξεκινημα Boyu TL-550 128 lt Reef | konchrist | Reef | 14 | 01-05-09 08:39 |
Ξεκινημα νεου REEF | Gregoris | Reef | 43 | 06-01-09 18:16 |