|
|
||||
|
||||
![]()
Αντιφωσφορο ( waterwaves) γραφει 100gr σε 400 λιτρα. Ανθρακα αυτο που βρηκα αναφερει για 80gr καθε 100 λιτρα. 240gr παντως στο ρεακτορακι δεν βλεπω να χωρανε....
80gr σε 300 λιτρα. Ειχες δικιο φιλε μου, ευχαριστω
Αν τα λάθη διδάσκουν τότε έχω μια καταπληκτική μόρφωση Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Rayden : 14-09-17 στις 21:46 |
|
|||
|
|||
![]()
1 γρ στα 4 λίτρα είναι πολύ καλά άμα είναι σε ριακτορα με σωστή ροή και σωστή κοκο μέτρια!
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο βρηκα και εγω Σακη. Ευχαριστω πολυ. Συνδεσα και οσμοσηνσημερα οποτε αυριο πθστευω να βαλω να γεμιζει σιγα σιγα
|
||||
|
||||
![]()
Πάμε γερά!
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παμε τωρα για το aquascape.... |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα σε ολους. Η πρωτη μ#///κια εγινε σημερα. Εδινε ενας συνχομπιστας ζωντανο βραχο (70kg!!)απο το ενυδρειο του που το διαλαει, σε εκπληκτικη τιμη και δεν μπορεσα να αντισταθω....
Αυτη τη στιγμη τον εχω σε ενα βαρελι 200 λιτρων με 2 κυκλοφοριτες στο σαλονι! Απο εδω και περα. Πως προχωραμε? Τον πεταω και παμε για αλλα? Τον βραζω/Ψηνω? Περημενω κανενα διημερο να γεμισει το ενυδρειο και να σπασει το αλατι και τον ριχνω εκει και περημενω κανα μηνα? Οσο ενθουσιαστικα εκεινη την ωρα αλλο τοσο εχω ξενερωσει αυτη τι στιγμη. Παρορμητικος οπως παντα. ..
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ θα τον είχα στεγνώσει και από την αρχή!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί πως είναι ο βράχος; έχει απτεζιες;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Thanasis.... Reef... Ξεκινημα!! | thanasis76 | Reef | 491 | 27-05-16 16:53 |
Ξεκινημα Reef 200λιτρα+Sump | Dream Waters | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 19-04-16 21:43 |
ξεκινημα σε reef | gianniwpopi | Nano Reef | 90 | 30-03-14 08:43 |
Ξεκινημα Boyu TL-550 128 lt Reef | konchrist | Reef | 14 | 01-05-09 08:39 |
Ξεκινημα νεου REEF | Gregoris | Reef | 43 | 06-01-09 18:16 |