|
||||
|
||||
![]()
Μπιτονάκι 5λιτρο δουλεύω κι εγώ στα δικά μου ενυδρεία. Θα σου πω τι εχω κάνει, μήπως και βοηθήσω:
- Κατ' αρχάς, το τελικό γέμισμα είναι 4 λίτρα. - Εχω αντεπίστροφη λίγο μετά την έξοδο του δοχείου. - Βάζω 4 ποτήρια του ουίσκυ ζάχαρη και 2 γεμάτες κουταλιές του γλυκού μαγιά σκόνη από Σούπερ Μάρκετ. - Χρησιμοποιώ στρογγυλή μικρή αερόπετρα, κάτω ακριβώς από το εσωτερικό φίλτρο, ώστε να περνάει από μέσα του. - Μου κρατάει περίπου 40 μέρες μέχρι να το αλλάξω. - Η ροή είναι σχεδόν συνεχής, με μικροσκοπικές φυσσαλίδες σε "ουρά" (δεν έχω σκεπάσει με χαλίκι ή άμμο την αερόπετρα). - Οταν κάποια στιγμή είχα ΑΚΡΙΒΩΣ το δικό σου πρόβλημα (όπως το περιγράφεις), μετά από σχολαστικό ψάξιμο, διαπίστωσα ότι ήταν διαρροή, παρ' όλο που ήμουν 100% βέβαιος ότι δεν θα είναι αυτό (είχα χρησιμοποιήσει, επίσης σιλικόνη, παντού). Ελπίζω να βοήθησα... Καλή επιτυχία στη συνέχεια ![]()
-ΒΓΑΛΤΕ τους Μονομάχους από τα βάζα! Δεν είναι ελιές..! -Προσπαθώ να μαθαίνω για να γίνομαι καλύτερος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη filoxenos : 06-03-06 στις 19:55 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|