|
|
||||
|
||||
![]()
συγχαρητηρια
![]() λοιποιν,μολις τελειωσουν,βγαλε τη θηλυκια κι ασε το φως συνεχεια ανοιχτο.εχεις παρει microworms απο το συλλογο?ξεκινα κι απο τωρα προσπαθειες να εκκολαψεις αρτεμιες,γιατι συνηθως τις πρωτες φορες κατι δεν παει καλα,οποτε καλο ειναι να πειραματιστεις λιγο στην αρχη ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η διαδικασία κράτησε μιάμιση ώρα περίπου και νομίζω ότι μέτρησα χονδρικά, καμιά 250αριά κάτασπρα αυγά, να βάζουν στη φωλιά. Τα πιο πολλά τα μάζεψε η θηλυκιά από κάτω... Μετά όμως, την έκανε του... αλατιού! Ετσι την έβγαλα αμέσως και τώρα ξεκουράζεται μόνη της στο 15άρι, γιατί με την αδελφή της, την μικρή-μπλε, μόλις βρεθήκανε μαζί, ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝΕ ! Τέτοιο δάγκωμα δεν έχω ξαναδεί ! ![]() ![]() ![]() Τώρα, από αρτέμια ξέρω. Εχω κάνει αρκετές φορές με επιτυχία. Μicroworms δεν έχω. Μόνο αρτέμια δεν κάνει? Το μεγαλύτερο πρόβλημα πάντως είναι που θα βάλω τον αρσενικό σε λίγες μέρες. Μάλλον θα αναγκαστώ να χωρίσω και το 15άρι, αλλά είναι δύσκολο, γιατί είναι 6γωνο... ![]() Κάτι άλλο που παρατήρησα, η φωλιά που είχε κάνει ο αρσενικός πριν, ήταν μόνο καμιά 25αριά φυσαλίδες ! Πολύ μικρή... Και γι αυτό δεν περίμενα πως θα γινόταν η πράξη... Τελικά, έγινε ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ερώτηση: Υπάρχει περίπτωση να φάει τα αυγά ο κύριος?
-ΒΓΑΛΤΕ τους Μονομάχους από τα βάζα! Δεν είναι ελιές..! -Προσπαθώ να μαθαίνω για να γίνομαι καλύτερος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη filoxenos : 06-03-06 στις 19:37 |
|
|||
|
|||
![]()
ναι αν χαλάσουν ή δεν γονημοποιηθουν ......
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Επίσης, να ταίσω τον κύριο ή όχι?
-ΒΓΑΛΤΕ τους Μονομάχους από τα βάζα! Δεν είναι ελιές..! -Προσπαθώ να μαθαίνω για να γίνομαι καλύτερος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη filoxenos : 06-03-06 στις 19:36 |
|
|||
|
|||
![]()
νομίζω όχι...
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχει σημασια το μεγεθος της φωλιας,μερικες φυσαλιδες αρκουν για να τοποθετησει τ'αυγα
![]() παντως με 250 μετρημενα αυγα μην ανησυχεις,ισα-ισα σε συμφερει να μην εκκολαφθουν ολα ![]() μπορεις να δοκιμασεις να ριξεις λιγη τροφη.καποιοι αρσενικοι τρωνε,καποιοι αλλοι δε δεχονται τροφη οσο ειναι με τα μωρα.συνηθως αν απο την πρωτη μερα δε δεχτει,δε θα δεχτει οσο ειναι μεσα.αν τη φαει,ριχνε του λιγο 2 φορες την ημερα. τι θερμοκρασια εχεις στο ενυδρειο? α!και ταισε καλα τη θηλυκια.αν θες μπορεις να ριξεις και λιγες βιταμινες ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια, καλή συνέχεια με το μεγάλωμα των μικρών! Μην περιμένεις πάρα πολλά αν είναι πρώτη φορά που γεννάνε (άλλωστε τι θα τα κάνεις τα πολλά
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Temporalis(Chocolate Cichlid) ζευγαρωμα? | nikits72 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 10 | 20-10-03 21:23 |
ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ ΒΕΤΤΑ 2 | ASCCO1 | Αναπαραγωγή | 0 | 15-10-03 21:28 |
Ζευγαρωμα δισκων σε PetShop της θεσσαλονικης. | mikenuke | Δίσκοι | 10 | 03-10-03 01:45 |
Πολλαπλό ζευγαρωμα kribensis | sot-zoe | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 7 | 14-02-03 15:12 |
ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ PEARL GOURAMI | newfish | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 0 | 23-12-02 14:59 |