|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα!
Θα σου πρότεινα να το έκανες λίγο πιο ψηλό το ενυδρείο στα 60εκ για να σου μείνει καθαρό 50-55εκ. Ο εξοπλισμός σου είναι πολύ δυνατός κ μου αρέσει. Από φωτισμό τα kessil μου αρέσουν παρα πολύ αλλά με τα ίδια χρήματα φτιάχνεις καλύτερο φωτιστικό diy. Μανόμετρα κ ηλεκτρομαγνητική μπορείς να κοιτάξεις κ από eBay με το 1/3 των τιμών που γράφεις. Την δικιά μου ηλεκτρομαγνητική την είχα πάρει 10Ε. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίο σκηνικό!
Αντλία κομπλέ Ριακτορα κομπλέ Βανές μανόμετρα κομπλέ αλλά όπως είπε και ο Δημήτρης μπορείς να βρεις και πιο φθηνό(περί ορέξεως). Ριακτορα μόνο άνθρακα πάρε αν χρειαστεί βάζεις εκεί λίγο αντίφως αν και εγώ έχω να βάλω 9ανω από 2 χρόνια. Στης προβιοτικες τα ρίχνεις με άλλο τρόπο. Ζεολιθο πάρε κάνει δουλειά . Εγώ έχω vertex αν και απλό να πάρεις δεν αλλάζει κάτι. Κυκλοφορία και σκιμμερ μοντέλο φίλε παίζει πολύ η απόδοση του |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Παράθεση:
Με φωτισμό μπορείς να μου καταθέσεις τι γνώμη σου ? Θα ήθελα αν πήγαινα σε diy να είναι κομψό το αποτέλεσμα. Αν και πιάνουν τα χέρια μου, δεν ξέρω από που να το πιάσω και πως να το τελειώσω. και άσε που έχουν χαθεί και όλες οι φωτογραφίες από την κατασκευή σου!!! Για αυτό σκεφτόμουν για το kessil. Οι διαστάσεις θα είναι περίπου 100x65x50 |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Neoklis;1020746]
Με φωτισμό μπορείς να μου καταθέσεις τι γνώμη σου ? Θα ήθελα αν πήγαινα σε diy να είναι κομψό το αποτέλεσμα. Αν και πιάνουν τα χέρια μου, δεν ξέρω από που να το πιάσω και πως να το τελειώσω. και άσε που έχουν χαθεί και όλες οι φωτογραφίες από την κατασκευή σου!!! για κατέβασε αυτό, θα κάνεις την δουλειά σου μέχρι να αναβαθμίσουμε τον σέρβερ! |
|
|||
|
|||
![]()
Πας σε 6 50βατα με 3 τροφοδοτικά των 50w και είσαι πολύ κομπλε .
Η πας σε 6 ντιμαριζομενα και τα δουλεύεις στο μισό περίπου. |
|
||||
|
||||
![]()
Και απο που μπορω να τα παρω αυτα; ποιοτητα;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επιστροφή?!? | Pritanis | Δίσκοι | 17 | 14-12-15 10:12 |
Επιστροφή | George81 | Malawi | 37 | 14-12-15 09:05 |
Επιστροφή!!!! | madfdg | Reef | 68 | 15-11-09 01:08 |