|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
το υψος το κανεις οσο θες... το 25 ειναι λιγο... παντο εως και 40 αφοβα.
Παιρνεις σιλικονη για ενυδρεια (αυστηρα), οποια βρεις.. καλη και η bison αλλα και αλλες .. πχ den braven,logo 1000 κλπ χρωμα οτι θελεις... μαυρο ή διαφανο συνηθως αλλα αν δεν εχεις ξανακολλησει , παρε διαφανη , καθως η μαυρη δυσκολα συγχωρει λαθη. τα τζαμια παρτα ολα 5αρια... μπορεις και 4αρια χωρις θεμα..3αρια με τιποτα. κοφτη δεν θες, θα τα κοψει ο τζαμας. επιλεγεις αν θελεις να πληρωσεις εξτρα ρονταρισμα, αλλιως παρε ενα γυαλοχαρτο να τα τρυψεις. κοντρες δεν χρειαζεσαι. |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ! θα κάνω ενημέρωση και θα επανέλθω με περισσότερες ερώτησεις....
|
|
|||
|
|||
![]()
Έτοιμα τα τζαμάκια, περιμένω και τις σιλικόνες σήμερα και μπορεί το απόγευμα να κάνω την απόπειρα!
Ερώτηση, τι μπορούμε να βάλουμε στον πάτο περιμετρικά και για το οπτικό κομμάτι αλλά και για ασφάλεια, μιας και δεν υπάρχει βάση κλπ... ; Δεν ξέρω καθόλου τι παίζει με αυτό, έχει κανείς να προτείνει τίποτα; |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Την ξέρω την ταινία αυτή, αλλά να βάλω σκέτη ταινία; μήπως θα έπρεπε να μπει κάτι του στυλ αλουμινογωνία σιδηρογωνία; δεν ξέρω, απλά ρωτάω και τους πιο έμπειρους...
|
|
||||
|
||||
![]()
Το τζάμι της βάσης να πατάει σε κόντρα πλακέ θαλάσσης,
και για να μην υπάρχουν ανωμαλίες που μπορεί να κάνουν να σπάσει το γυαλί αλλά και να αντέχει σε τυχόν νερά που μπορεί να πέσουν. ¶σχετα με αυτό όμως , αν θες βάζεις αλουμινογωνίες που βοηθούν στη στατική αντοχή του ενυδρείου, σαν τις κάτω κόντρες δηλαδή , αν βάλεις όμως αλουμινογωνιές δεν σημαίνει πως δεν θα χρειαστείς και βάση από κόντρα πλακέ
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία, θα προχωρήσω αναλόγως, ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απόπειρα στα αλάτια | Vassilis | Reef | 17 | 01-12-15 08:44 |
Απόπειρα diy co2 | chrisvari | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 18 | 15-01-13 20:41 |
Πρώτη απόπειρα Nano φυτεμένο | Tzane | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 21 | 18-09-11 20:53 |
Η πρώτη απόπειρα! | xrusec13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 20 | 11-07-11 18:31 |
Απόπειρα για ταγκανικα... | QS-Plan | Tanganyika | 6 | 27-12-10 21:54 |