|
|
||||
|
||||
![]()
Τα "κλασικά" θέλουν διόρθωση
![]() Κάνε μια παρουσίαση και το συζητάμε αν θέλεις. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Τουλάχιστον όλα μια χαρά φαίνονται να είναι, κινητικά. Απλά τώρα τελευταία όλο γεννοβολλάνε τα guppy και εχουν αρχισει κ αυξανονται επικίνδυνα, οπότε επιτάχυνα την αγορά φίλτρου εξωτερικου γιατι με το εσωτερικό δεν την παλεύει το ενυδρείο... |
|
||||
|
||||
![]()
τα φιλτρα ειναι οκ.
τα ψαρια δεν ταιριαζουν μεταξυ τους και ο πλεκο δεν κανει για μικρα ενυδρεια. Τα γατοψαρα ειναι μεγαλη οικογενεια, γατοψαρο ειναι και ο πλεκο , μαλλον εχεις κορυντορας που θελουν ομαδα 8+ και μαλακο νερο. το οτι φαινονται μια χαρα , δεν σημαινει παντα οτι ειναι. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οταν μεγαλωσει θα δωθει.... Τα γατοψαρα ναι κορυντορας, ξεχασα να το αναφερω, 3.... Ευχαριστω για τις συμβουλες! |
|
||||
|
||||
![]()
Δες και αυτό http://www.petcity.gr/fish/accessori...eenline-detail
Αρκετά οικονομικό σε κατανάλωση και έχω ακούσει θετικά σχόλια. Δεν το έχω για να σου πω προσωπική άποψη. |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα αγόρασα το eheim Ecco pro 200. Σημερα το παραλαμβάνω. Η απορια μου ειναι, να παρω λιγη μουργα απο το εσωτερικο κ να βαλω να δουλεουν και τα 2 μαζι για κανα μηνα, η οπως με συμβούλεψε κ ενας έμπειρος φιλος στα ενυδρεία, να παρω ολη τη βιολογία που εχει το εσωτερικο στο εξωτερικο+ τα καινουργια μακαρονια που εχει το εξωτερικο κ να βαλω κατευθειαν να δουλευει μονο το εξωτερικο;
Σας ευχαριστω ολους |
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε βιολογικό από το παλιό στο νέο φίλτρο και άσε τα να δουλέψουν μαζί για καμία εβδομάδα. Μετά βγάλε το παλιό και βάλε όλα τα υλικά του στο νέο. Κάνε και καμία μέτρηση να δεις πως είσαι οκ.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αγορα φιλτρου.. | sotirissotiris | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 23-04-16 11:38 |
παω για αγορα φιλτρου. | akoulis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 42 | 14-07-11 14:45 |
ΑΓΟΡΑ ΦΙΛΤΡΟΥ | m3expert | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 03-04-09 14:50 |
Αγορα Φιλτρου | SpyrosK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 09-08-05 10:32 |