|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Τάκη δεν έλεγες τίποτα άλλο; Την ίδια μέρα γυρνάω σπίτι και με το που μπαίνω ακούω ένα φλαπ από την κουζίνα. Μπαίνω και βλέπω το common στο πάτωμα! Λέω δεν έλεγε να μου κάτσει κανα Joker;
Είδα και την απώλεια που είχες, αν έχεις χώρο για τον μικρό ρίξε σήμα να στον φέρω, είναι υγιέστατος και ζωηρός-ζωηρός. |
|
||||
|
||||
![]()
Βρε Κώστα δεν το είπα από κακία ,
δυστυχώς το συνηθίζουν αυτό τα μακρόστενα χρυσόψαρα, μη ξεχνάμε πως είναι δυνατά ψάρια και δεινοί κολυμβητές. Τώρα βρε συ δεν θέλω να βάλω άλλο ψάρι , καλύτερα να μείνω με τα 6 μακροστενα, είναι και ο μπόμπιρας που μεγαλώνει γρήγορα και υπάρχουν 2-3 μωρά ακόμα στο aquaponic ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
drop checker? | kosmas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 05-02-16 22:57 |
Drop Checker. | kesanis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 07-03-13 15:56 |
drop checker | klipitiklopos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 01-06-11 23:14 |
Drop Checker | tsilojohn | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 16-02-10 17:29 |