|
|
||||
|
||||
![]()
Σπύρο αυτό θα ήταν το μοναδικό που θα κράταγα,
γιατί το είχε διαλέξει η γυναίκα μου και ήταν από τα πρώτα μου ψάρια, όλα τα υπόλοιπα Funcy έχω ξεκινήσει και τα δίνω, αφού έφυγε και αυτό , τέρμα τα Fucny για εμένα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Tακη λυπαμαι..
![]() ποσο καιρο το ειχες; Γιατι τα funcy ειναι πιο ευαισθητα;;
|
||||
|
||||
![]()
5 χρόνια ακριβώς το είχα Θέμη.
Όπως έχει φανεί τα Funcy εμφανίζουν εύκολα προβλήματα νηκτικής κύστης, ίσως από τις επανειλημμένες επιλεκτικές αναπαραγωγές. Μη ξεχνάμε πως αυτό το είδος χρυσόψαρων δεν υπάρχει στη φύση
|
||||
|
||||
![]()
κριμα τακη...
σε νιωθω... παροτι εχω κι εγω veiltail και black moor,συμφωνω με σπυρο: μονο μακρουλά... ------------------------- απιστευτα πιο ευαισθητα. σαν να ειναι αλλα ψαρια
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη janickrules : 04-09-17 στις 20:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κρίμα Τακη, λυπάμαι....
|
|
||||
|
||||
![]()
Φυσικα και τα κραταμε για παντα, αφου τα εχουμε ηδη.
Απλα δεν ξαναπαιρνουμε αλλα.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειμαι αι τοσο εμπειρος ειδικα στα χρυσοψαρα αλλα γιατι δε δοκιμαζεται να κανετε γενικευμενη θεραπεια στο ενυδρειο?μπρορει τα fuscy να ειναι ευαισθητα αλλα δε μπορει ξαφνικα το ενα μετα το αλλο εμφανιζοντας τα ιδια συμπτςματα να πεθαινουν.. αυτο δειχνει παρασιτο στο ενυδρειο..και συνυθως τα παρασιτα κανουν κυκλο ωης στο νερο που σημενει πως ακομη και να απομονωσουμε σε καραντινα καποιο ψαρι το παρασιτο για παραδειγμα στελεχη τριχομοναδων ειναι αυτα που προκαλουν εντερικες παρασιτωσεις στα ψαρια κανουν κυκλο ζωης στο νερο αναπαραγονται ακομη κ αν δεν βρισκονται εντος του οργανισμου ετοιμα να προσβαλουν καποιον καινουριο..απλως συνηθως δε θελουμε να δεχθουμε πως υπαρχει ασθενεια στο ενυδρειο μας και επιπλεον φοβομαστε μηπως επιβαρυνουμε με φαρμακα τα ψαρια μας ομως τα ψαρια δε νομιζω να υποφερουν τοσο απο καποιο φαρμακο οσο απο τα παρασιτα τα οποια τα οδηγουν κ στο θανατο..
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη δεν είναι θέμα γενικής επιδημίας, και παρεμπιπτόντως πέρσι είχα ξεκινήσει τη θεραπεία στον "Πάγκαλο" μέσα στο ενυδρείο,
το πρόβλημα έχει παρατηρηθεί πως το παρουσιάζουν τα Funcy γιατί όντως είναι πιο επιρρεπή σε τέτοιου είδους ασθένειες Σπύρο αυτά που έδωσα είχαν προκύψει στο ενυδρείο , είχε γίνει σαν "άσυλο αδέσποτων χρυσόψαρων", και θα έφευγαν κάποια στιγμή, εκτός από αυτό που έχασα, ήθελα να μείνει για πάντα, αλλά τέλος αυτό, δεν ξαναπαίρνω άλλα, ειδικά Funcy
|
||||
|
||||
![]()
Τάκη φίλε συλλυπητήρια τι να άλλο να πω. Τα είχαμε πει και από κοντά για τα funcy γενικά άλλα και για αυτό με τη δυσκολία που είχε να κολυμπήσει. Κρίμα γιατί είναι ιδιαίτερα ψάρια αλλά παρουσιάζουν όντως πολλά θεματάκια.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Oranda κολυμπάει ανάποδα | moradin | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 6 | 29-01-16 15:20 |
Black moor | eleniko | Χρυσόψαρα | 9 | 22-11-12 12:45 |
Black moor ? | aldus | Χρυσόψαρα | 7 | 21-11-09 00:32 |
Black Moor | Marios-cy | Χρυσόψαρα | 17 | 24-11-07 00:15 |
Black Moor Ερωτήσεις... | qstavrosq | Χρυσόψαρα | 5 | 31-05-06 07:26 |