|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εριξα 20 σταγόνες bactopur για 25 λιτρα και το ψαρι φαίνεται καλύτερα, ισιωσε για λίγο. Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Το ψάρι δεν βλέπω να τη βγαζει, ειναι τα ιδια και χειρότερα. Αν βγάλει τη νυχτα, αύριο λεω να κανω μια αλλαγή νερού και να κανω την θεραπεία που μου είπε ο Τακης, απο το link που μου έδωσε. Ουσιαστικά, πρόκειται για μια θεραπεία, με κοκτέιλ φαρμακων απο, αλατα εψομ μαζι με flagyl και ισως και bactopur μαζι. Καμια γνώμη, καμια οδηγια? Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- ΠΑΙΔΙΑ, ΤΕΛΟΣ. ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΨΑΡΙ. ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΈΝΟ ΜΟΥ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟ😧😧😧 ![]() Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Πρέπει να κανω κάτι, στο μεγαλο ενυδρείο, για τα υπόλοιπα ψάρια? Μήπως υπάρχει κάποιο, Βακτήριο? Να βαλω ανθρακα? Βλεπω ενα περιεργο άσπρο σημαδι στο ραχιαίο πτερύγιο του blackmoor, σαν βαμβακι. Ειναι κατι ανησυχητικό, τι λέτε? ![]() ![]() ![]() Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mansos : 19-08-17 στις 01:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι χρυσόψαρο? | Roulamidi | Χρυσόψαρα | 3 | 11-09-17 23:21 |
Χρυσόψαρο,με ατυχημα | platy | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 3 | 02-02-16 15:38 |
Χρυσόψαρο | alex3000 | Χρυσόψαρα | 4 | 12-12-14 14:22 |
Sos,κολυμπάει πλάγια | antegeia7 | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 35 | 17-10-14 17:11 |