|
|
||||
|
||||
![]()
Προτιμώ το spraybar γιατί έχω φυτεμένο και μου δινει καλύτερη κυκλοφορία. Πάρε οποίο spray bar βγαίνει πιο οικονομικό.
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
κυκλοφορητης και spray bar παει σαν συνδιασμος ???η θα γινει πλυντηριο το ενυδρειο ?
|
|||
|
|||
![]()
Το πρόβλημα σου ειναι στον αξονα της φτερωτής. Για αυτο δεν σου τραβαει νερο και για αυτο ακους και θορυβο.
Κλασικό προβλημα fluval. Το κολπο με την αντλια ειναι καλο αλλα σκεψου να γινει διακοπη ρευματος και να μην εισαι σπιτι. Απλά δεν θα παρει μπροστά. |
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα στην αρχή έχει μονο θέμα και αυτί όχι παντα... Παντα πάντως το έχω γεμάτο... Υπαρχουν φορες που παιρνει αέρα και χρειάζεται να το τρομπαρω για να μπορεσει να φύγει όλο αυτός ο αέρας.... Συνήθως όμως σε καμια ωρα έχει φύγει όλος...
Εγώ έχω φτιαξει αυτοσχέδιο spraybar με ενα σωληνάκι ... Όταν είχα τα όσκαρ είχα την δική του χαζομαρα... Αλλά τώρα που το έχω φυτεμένο το έβαλα για την καλύτερη κυκλοφορία |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τωρα μου τραβαει κανονικα νερο ...αλλα πες οτι τ αξονακι εχει προβλημα ...προβλημα ποτε μπορει να εχει ? μονο αν σπασει το συγκεκριμενο σωστα ?απλα περιπενω να δω αν κανει τον θορυβο ενω βαλω και τα υλικα μεσα ....τωρα ειναι με ανθρακα μονο ...μηπως χυπανε τα καλαθακια ...οποτε του δινω μια ευκαιρια ακομα ...να επισημανω οτι ο θορυβος δεν ειναι πολυ δυνατος ...απλα εκει που δεν το ακουγα ..αν παω κοντα το ακουω ! ------------------------- Παράθεση:
Μην αφήσεις ποτέ τις αναμνήσεις να είναι καλύτερες από τα όνειρά σου... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tanganyika : 18-08-17 στις 00:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ δεν θα έβαζα κυκλοφορητή...
Νομιζω θα στο κανει όντως πλυντήριο... Γενικά κανει ενα πολύ μικρό θόρυβο ... Ειδικα που το εχεις κι άδειο... |
|
|||
|
|||
![]()
Το αξονάκι δεν ειναι οτι εσπασε. Απλά φαγωνετε το λαστιχακι που το κραταει και βγαινει πιο εξω με αποτελεσμα κάποιες φορες οταν το βαζεις στην μπριζα να μην παιρνει μπροστα η φτερωτη και να μην τραβαει νερό.
Αν τραβαει νερο παντα οταν το βαζεις μονο του στην μπριζα δεν ειναι αυτο. Όλα τα φιλτρα θελουν τρομπαρισμα την πρωτη φορα που τα βαζεις σε λειτουργια μετα μονα τους ρουφανε νερο και μετα βγαζουν με τον καιρο τον αερα. Στις κιχλίδες θελεις παντα εντονη ροη γιατι τους αρεσουν και επειδη βαζουμε πολλες πέτρες. Πλυντηριο δεν θα στο κανουν αυτα που εχεις. Μη φοβασαι και βαλε κυκλοφορητη. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
https://youtu.be/JaakianXE3I
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα με νερο | gabalas21 | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 05-12-15 09:05 |
Αντικατασταση εισαγωγης fluval με σφουγγαρι | dragonld | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 16-07-14 21:30 |
προβλημα με νερο | chris7 | Malawi | 5 | 23-09-08 17:58 |
προβλημα με νερο | haris69 | Χρυσόψαρα | 7 | 20-03-08 15:10 |