|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους.Ευτυχώς το ψαράκι από προχθές το βράδυ είναι μια χαρά.Είναι όπως ήταν και πριν.Τρέχει σαν παλαβό,τρώει κανονικά,σα να μην έγινε ποτέ τίποτα.Μάλλον από κάτι θα τρόμαξε και είχε σοκαριστεί.Δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση μιας και το σώμα του είναι μια χαρά.Από την άλλη έχω γεμίσει καφέ άλγη παντού.Σχεδόν όλες τις πέτρες τις έχει καλύψει ένα κομμάτι της άμμου,το πίσω τζάμι σε αρκετά σημεία και έχει αρχίσει και στο μπροστινό.Να περιμένω να κάνει τον κύκλο της,έτσι;
Στάλθηκε από το M5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Και μία εικόνα της άλγης.. ![]() Στάλθηκε από το M5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη XrhstosT : 07-08-17 στις 23:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Malawi 330 λίτρα my way | Κλεόβουλος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 169 | 15-11-20 22:13 |
Malawi 240 λίτρα | sofianos7 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 17 | 22-12-14 23:34 |
700 λίτρα malawi | giorgio | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 43 | 25-04-13 13:57 |
400 λίτρα Malawi! | \/ag | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 19 | 23-11-12 01:43 |
Malawi 120 λίτρα | zagorakis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 21 | 07-06-08 11:14 |