|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Λαμπρο η συγκριση που κανω ειναι σχεση ποιοτητας και τιμης.Ακριβα φιλτρα της eheim δεν εχω δουλεψει.Μονο τα classic.Εχω δουλεψει κινεζικα και fluval.
H συγκριση ειναι με τo fluval 406-ενα μετριο φιλτρο το οποιο εχει Ελλαδα 140 ευρω ενω το jbl 240.Για μενα το fluval ειναι καλυτερο σε ολα εκτος της χωρητικοτητας του jbl. Ευτυχως που το πηρα απο Γερμανια στα 140 ευρω γιατι ακομα θα τα εκλεγα τα 100 ευρω διαφορα. Δεν αμφιβαλω οτι πηρα ενα πολυ καλο φιλτρο,απλα περιμενα ενα πολυ καλυτερο λογω τιμης |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Κοσμά, εννοείτε η αγορα απο εξωτερικό. Εδώ τα πουλάνε μαυρο χαβιάρι.
Για τα πλαστικά του fluval στο ειπα. Κατα τη γνωμη μου απο τα κορυφαια υλικά. Όμως κάτσε να δεις τι θορυβο κανει το ενα και τι το αλλο. Κάτσε να δεις πως θα βγαζεις τη βαση με τους σωλήνες στο ενα και πως στο άλλο. Πόσο νερο τρεχει οταν απασφαλίζεις στο ενα και στο αλλο ουτε σταγονα. Είναι η μερα με τη νυχτα (για μένα λέω). Το 406 το ειχα και το εδωσα και κρατησα μόνο jbl. |
|
||||
|
||||
![]()
Και το πιο καλο δεν το ανεφερα.Και στον δευτερο καδο που μου εστειλαν η μια απο τις τεσσερις γωνιες ειχε φυγει τελειως απο τον καδο.Αυτη στηριζεται στην κατω γωνια κουμπωτη με ελαχιστη κολλα.Το κουμπωμα ειναι πολυ μικρο,ειχε σπασει αυτο και εφυγε ολη η γωνια.Εκατσα και το κολλησα και με την ευκαιρια κολλησα ολες τις γωνιες και εστειλα email παραπονων στους γερμανους αλλα δεν πηρα απαντηση.Ευτυχως το σπασιμο αυτο δεν εχει σχεση με την στεγανοτητα του καδου,ειναι εξωτερικο.
------------------------- Παράθεση:
Μηπως ειχε τυχει το δικο σου ή εκανε ηχειο με το ντουλαπι.Το ντουλαπι απο το anubias ειναι ανοιχτο πισω και δεν ακουγετε τιποτα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kosmas : 28-07-17 στις 10:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Χαχαχαχαχα...Κοσμά παιζει να εχεις το μονο αθορυβο Fluval.
Είχα 2 και τα 2 καναν θορυβο (οχι πολυ αλλά στην ησυχια τα ακουγες). Εχω δει αλλα 2 σε φιλους τα ιδια και χειρωτερα |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα παιδιά μπορείτε παρακαλώ να μου δώσετε
Ένα λινκ από Γερμανία που αγοράσατε jbl με 140 ; Ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
Τον Αυγουστο θα παω και εγω διακοπες για 15 μερες.Τωρα το ενυδρειο εχει μια σταθερη θερμοκρασια γυρω στο 26,3 και οι ανεμιστηρες μου κανουν πολυ καλα την δουλεια τους.Ηθελα να ρωτησω αν η σταθμη του νερου πεσει μπορει και 15-20 εκατ. τα ανεμιστηρακια θα συνεχισουν να κανουν την δουλεια τους ή η αυτοματη αναπληρωση ειναι μονοδρομος?Υπολογιστε οτι τωρα ειναι και 5,6 εκατ πανω απο την σταθμη αρα μιλαμε για 20-25 εκατ
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Λαμπρο οποτε το δεις αυτο απαντησε μου σε παρακαλω! Στα jbl τα φιλτρα εχεις βγαλει τελειως τα σφουγγαρια εκτος απο το πανω πανω ή εχεις βγαλει μονο τα ενδιαμεσα στρογγυλα? Βαζεις και ενυδρειακο βαμβακι? Αν ναι που?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY 300λιτρα malawi mbuna | Xristos1978 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 17 | 24-05-13 20:10 |
Rio 400 Malawi Mbuna | nxris | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 19 | 02-06-11 14:13 |
RIO 400 - Malawi / Mbuna | Moutralewn | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 24 | 03-10-10 20:44 |
Rio 180 Malawi Mbuna | Moutralewn | Malawi | 14 | 08-02-08 09:20 |
malawi με mbuna | ΠΟΛΑΤΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 5 | 16-03-07 00:38 |