|
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
την τροφη την αποθηκευσα σε εναπλλαστικο κουτι με καπακι το οποιο σφραγιζει καλα.
παω να ταισω σημερα και βλεπω σε καποια πελετακια τρυπες... πφφφφφ... ψειρες. δεν ειναι πολλες, αλλα εχει. τι προτείνετε, την πεταω (πεταω 10 ευρώ δλδ); ![]() την καθαριζω απο ψειρες και την αποθηκευω παλι; πεταω μονο τα φαγωμενα πελλετς; δεν φοβάμαι για τις ψειρες, αλλα για τις ακαθαρσίες τους. |
|
||||
|
||||
![]()
καθαρή πρωτεΐνη βρε
![]() θα σου έλεγα να τη βάλεις στη κατάψυξη και να βγάζεις από εκεί και ταίζεις
|
||||
|
||||
![]()
η ψειρα ναι, τα κόπρανα της;
![]() τι θα αλλαξει η κατάψυξη εκτος απο το να σκοτώσει τις ψειρες.. οι ακαθαρσίες τους; |
|
||||
|
||||
![]()
βρε Γιάννη δεν είναι χαζά τα ψάρια, δεν θα φάνε τις ακαθαρσίες τους,
και ούτε ζουν σε αποστειρωμένο περιβάλλον, εδώ τα ταΐζουμε σκουλήκια που είναι μέσα στο χώμα
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ έχω δώσει στο παρελθόν τροφή με ψείρες στα χρυσόψαρά μου και δεν είχαν κάποιο θέμα... Η ιδέα με την κατάψυξη είναι καλή γιατί θα σκοτώσει τις ψείρες και δε θα αναπαραχθούν άλλο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οι ακαθαρσίες δεν ειναι καν ορατες..
κολλημενες πανω στις τροφες, θα τις φανε και δεν θα καταλάβουν τπτ. ![]() οκ, αν ειναι την βαζω κατάψυξη και θα βγαζω να ταιζω. thanks παιδιά ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τωρα με την ζεστη.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Rio 180 με χρυσοψαρα | lionor | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 75 | 14-01-19 15:06 |