|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Στα λίτρα που έχεις είναι λίγο δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.
Προσπάθησε να φτιάξεις κρυψώνες με τις πέτρες σου που να μην χωράνε τα μεγάλα. Καλώς να τα δεχθείς. |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω! Υπαρχουν μερικές και ελπίζω να τα καταφέρουν αν οχι μετα τις διακοπές θα μεγαλώσω λιγο το νταμάρι για τα επόμενα ! Παντως απο τοτε που έδιωξα τα 2 παραπάνω αρσενικά αλλαξε τελείως συμπεριφορά το χαρέμι! Αν και πιστεύω οτι όσο πιο πολλές θηλυκιες τόσο το καλύτερο. Τις τρεις τις βλεπω πιεσμένες αρκετα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Εμφανιστηκαν οι μπομπιρες αλλα πεφτει πολυ κυνηγητό και δεν ξερω αν την βγαλουν καθαρη.... κανα 2-3 τα φαγανε τα μεγαλα οποτε μονο να ελπιζουμε μπορουμε για survivor(s)
https://youtu.be/he6gUSEQOmo |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά μετά από μια αλλαγή στις πέτρες κατάφεραν να επιβιώσουν τρεις μπόμπιρες περίπου 1-2cm ο καθένας . Όλα κυλούν ομαλά εκτός από τις βαλισνεριες μου! Ενώ πολλαπλασιάζονται συνεχώς δεν μπορούν να δηλώσουν αρκετά και λιώνουν! Εχω βάλει δυο ταμπλέτες για λίπανση και κάλυψα και τις λάμπες με λίγο αλουμινόχαρτο να μειωθεί ο φωτισμός (2x45w) αλλά δεν βλέπω προκοπή! Τι μπορεί να φταίει; Μήπως η ροη από το wave maker?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά σε βρίσκω και καλοτάξιδα τα μικρά σου!
Οι βαλισνέριες και σ' εμένα δεν προόδευσαν ποτέ. Ίσως η άμμος είναι πολύ πυκνή και δυσκολεύει την ανάπτυξη τους, ίσως τα νιτρικά είναι λίγα. Πάντως ο αρκετός φωτισμός δεν είναι λόγος. Αν σ' αρέσουν τα μακρύφυλλα φυτά δοκίμασε Crinum calamistratum ή C.natans ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Επανερχομαι με νεα γεννητουρια! Τα πρωτα τρια μικρα εχουν γινει περιπου 3 εκατοστα και πλεον εχουν γινει ενα με το υπολοιπο "κοπαδι". Υπαρχουν παλι 2-3 νεοτερα μικρα που δειχνουν να την παλευουν απο το κυνηγι των ενηλικων και ακομα ενα που ανακαλυψα στον καδο του φιλτρου! Αυτο τι να το κανω; να ανοιξω το φιλτρο και να το ριξω μεσα ή να το αφησω λιγακι ακομα μεχρι να παρει λιγο μποϊ;;;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Βάλε κι ένα προφίλτρο στην είσοδο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
FO vs MALAWI | Nikos3 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 30-06-11 09:00 |
To MALAWI μου | mariakis | Malawi | 11 | 14-02-11 22:44 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |
60 L MALAWI ?? | ginodim | Malawi | 4 | 08-03-07 17:12 |