|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είπα ότι δεν ξέρω δοσολογία.
Αυτό Repeat every 2 days until symptoms disappear μου ξέφυγε...αν και από εκεί που το πήρα αυτό μου είπαν. Μέχρι τώρα εχω βάλει Δευτέρα, Τρίτη και θα ξαναβάλω σήμερα Πέμπτη. Ολοι οι δίσκοι εκτός του 1ου είναι μια χαρά (και στο φαγητό και στη συμπεριφορά) Απο τη συμπεριφορά του 1ου μου φαίνετε και για εξωτερικά παράσιτα όπως έγραψε και ο mikele.(ξύνεται συνέχεια) O φωτισμός προς το παρόν είναι 2χ36. Περιγραφή και φωτό έχω βάλει πριν 15 μέρες περίπου λίγο ποιο κάτω (ph 6.8, kh 6, gh 11,θερμοκρασία 2 ![]() Μια μικρή διόρθωση τώρα που γύρισα σπίτι αυτό Repeat every 2 days until symptoms disappear στο δικό μου δεν το γράφει Και κάτι άσχετο έχω γράψει θερμοκρασία 28 αυτό το εικονάκι στη θεση του 8 δεν ξέρω πως βρέθηκε, πήγα να το διορθώσω αλλα δεν αλλάζει. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leonm : 02-03-06 στις 15:54 |
|
||||
|
||||
![]()
αφου τα υπολοιπα ψαρια σου ειναι ενταξει εστιασε την προσοχη σου σε αυτο που ειναι αρρωστο....εκτος τις αποτομες κινησεις (σαν βελος) και τα ξυσηματα τι αλλα συμπτωματα εχεις???? διατηρησε την θερμοκρασια υψηλα τελειωσε την θεραπεια που κανεις ,κανε πολλες μικρες αλλαγες νερου και χωρηγησε φαρμακο μονο στο αρρωστο ψαρι με καλα αεριζομενα λουτρα 15λεπτων...συνεχισε με τα φαρμακα που γιατρεψες τα υπολοιπα...γραψε για αλλα συμπτωματα του ψαριου..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οταν το τελευταίο στοιχείο μιας παρένθεσης είναι το 8 (πχ. 28 ), πρέπει να βάζεις κενό και μετά να κλείνεις την παρένθεση, γιατί το διαβολομηχάνημα αυτό, το εκλαμβάνει σαν το "εικονάκι" αυτό, που αποτελείται από τον αριθμό 8 και το "κλείσιμο" της παρένθεσης. Πχ: (28 ) και (2 ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πως παει το ψαρακι????
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα ίδια, όταν θα έχω νεότερα καλά ή κακά θα το γράψω.
|
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν βελτιωθει αλλαξε φαρμακα (φιρμα) στο αρρωστο ψαρι και δοκιμασε θεραπεια μονο σε αυτο (αφου τα αλλα επανηλθαν) μη ταλαιπωρεις αλλο το ενυδρειο....
|
|
||||
|
||||
![]()
Ελπίζω να μην βιάστηκα να το γράψω αλλά...
Προχθές βρήκα το hexamita της esha και ξεκίνησα θεραπεία. Χθες (2η μέρα θεραπείας) είδα σημαντική αλλαγή στη συμπεριφορά του- να είναι πολύ ώρα έξω και να ψιλοτσιμπάει τροφή από κάτω αν και φαινόταν πολύ εξαντλημένο. Σήμερα (3η μέρα) το βράδυ δεν κρύβετε καθόλου και τρώει κανονικά. Εδώ να πω ότι μετά το metronidazole έβαλα και αλάτι και δεν έγινε τίποτα και μετά από αυτό δεν περίμενα ότι θα γινόταν κάτι και τα παράτησα... Ο λόγος βέβαια που δεν έψαξα πιο νωρίς για το hexamita είναι ότι μου είχαν πει ότι έχει την ίδια δραστική με το metronidazole. Eνα μήνα και κάτι πάντως δεν είχε αλλάξει τίποτα στη συμπεριφορά του οπότε πιστεύω να είμαι δικαιολογημένα αισιόδοξος... |
|
||||
|
||||
![]()
τωρα μας μπερδεψες βελτιωθηκε η οχι τρωει η οχι????
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Άγριοι Δίσκοι.....χωρίς σχόλια | Husky_Jim | Δίσκοι | 10 | 28-02-05 18:46 |
Δίσκοι σε 120 Λ | GC | Δίσκοι | 6 | 27-05-04 20:08 |
SAE και δίσκοι; | tasos | Δίσκοι | 5 | 14-05-03 16:13 |
δίσκοι | newfish | Δίσκοι | 0 | 14-12-02 13:20 |