|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ψάχνω τρόπο να κάνω την μεγάλη αλλαγή νερού και θα τον βάλω..
Κάτι άλλο τώρα. Εκτός οτι εντόπισα και άλλο νεογέννητο σαλιγκάρι(αναμενόμενο) πλέον κάνει βόλτες και το helena. Μεγάλωσε ![]() Στο κυρίως τώρα, εντόπισα μικρά άσπρα σκουλικάκια να τα πω. Τί μπορεί να είναι; Υπάρχει περίπτωση να είναι νεογέννητα σαλιγκάρια; Είδα δύο με το μάτι μου. Πιο καθαρή φώτο δεν μπορούσα να βγάλω καθώς δεν εστίαζε πάνω του. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πλανάρια Γιώργο ... Πρεπει να κανεις αλλαγή. Κι να μειώσεις τη τροφή... Ήρθαν τα ανεμιστηρακια; ποιο είναι το θέμα σου με την αλλαγή ;
Απλώς θα αδειάσει με το λάστιχο το νερό και μετα σιγά σιγά θα εχεις προετοιμάσει το νερό με.αντί χλώριο κι θα το βαλεις... Μπορείς να βρασεις κι λίγο νερό αν δεν είναι στην ίδια θερμοκρασία με το ενυδρείο... Δεν είναι κι τόσο μεγαλος μπελάς. Καθώς το ενυδρείο σου είναι μικρο. |
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα την άλλαξα πάλι; Πόσο να βάζω; Ένα κουταλάκι του γλυκού βάζω τόσο καιρό. Και πως θα φύγουν τώρα αυτά; Πού κάνουν κακό;
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις λάστιχο ;
|
|
|||
|
|||
![]()
Έχω!
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα βάλεις τούλι μπροστά... Κι οπου βλέπεις θα τα αφαιρεις... Γενικά αν μειωθεί η τροφή θα φύγουν... Για αυτό σου λέω να κανεις την μεγάλη αλλαγή...
Δεν είναι δύσκολο. Εγώ π.χ. δεν έχω αντλία για νερό... Σκέψου τι μπράτσα έχω ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η αλλαγή τελείωσε παιδιά. Έκανα γύρω στο 80% του ενυδρείου.
Έχει μισή ώρα που τελείωσα. Να πάρω μετρήσεις ή είναι νωρίς ακόμα; Τον μονομάχο να ξεκινήσω την διαδικασία ώστε να τον βάλω τώρα; Μετρήσεις πριν την αλλαγή νερού: Αμμωνία 0. Νο2 0. Νο3 30-35 ------------------------- Πάντως το ενυδρείο έχει σε μερικά σημεία μπουρμπουλήθρες. Θυμίζει την 1η μέρα που το έστησα. (Τότε ήταν πάρα πάρα πολλές καμία σχέση με τώρα) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Siempre : 12-07-17 στις 22:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΡΩΤΟΧΟΜΠΙΣΤΑΣ!!! | badbarman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 06-06-13 10:33 |