|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αντε με το καλο!
![]() κοιτα στις αγγελιες πρωτα μηπως βρεις κανα φιλτρο σε καλη τιμη.καλο ειναι να εχεις δυο φιλτρα ομως σε περιπτωση που χαλασει καποιο.ξεκινας λοιπον με τα φιλτρα και μετα βλεπεις αν θα χρειαστει και κυκλοφορητης.2000 λιτρα την ωρα σιγουρα..θερμαντήρα αναλογα τον χωρο που θα εχεις το ενυδρειο.ενας 300αρης ειναι μια χαρα πιστευω.να κοιταξεις και για εναν κοντρολερ με ανεμηστηρακια για το καλοκαιρι.οι πετρες αυτες που λες ειναι μαυρες? |
|
|||
|
|||
![]()
Σκεφτόμουν να πάρω ένα φίλτρο με 1500 λίτρα και έναν δυνατό κυκλοφοριτη νερού
Αν δεν μπορεί να ανταπεξέλθει αυτή η λύση θα πάρω 2 φίλτρα των 1000 λίτρων . Τις πέτρες θα τις πάρω από παγγαια στο τηλ μου είπαν ότι έχουν αυτού του είδους σε διαστάσεις 15 με 25 εκατοστά η πέτρα Είναι Μαυρος βασσαλτης Πως μπορώ να ανεβάσω φωτογραφία ; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη savvasem : 11-07-17 στις 17:25 Αιτία: http://pangea.gr/enydreia/vraxakia-enydreiou/ |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα και καλως ηρθες στην Αφρική.
Όπως σου ειπε και ο Κώστας θα χρειαστείς τουλάχιστον 2 φίλτρα (1500 λίτρα την ωρα το καθενα και όχι 1000 που εγραψες). Επίσης θα χρειαστείς τουλάχιστον 1 κυκλοφορητή 4000 λίτρα την ωρα. Ξεκίνα με αυτα πρωτα και εδώ ειμαστε |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία περίπου ποσά Βατ πρέπει να να καταναλώνουν όλα μαζί ;
2 φίλτρα και ένας κυκλοφοριτης αυτών των λίτρων ; Μην πάρω κάποιον κινεζικό και τα πληρώνω στη ΔΕΗ μετά ; Περίπου έναν μέσο όρο που θεωρείτε σωστά ; |
|
|||
|
|||
![]()
Συγνώμη αλλά ποτε δεν το εχω σκεφτεί ετσι.
Σωστο λάθος...τι να σου πω ? Το σημαντικο ειναι για μενα να κανω τη δουλειά μου χωρις προβλήματα και χωρις θορυβο. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα φίλοι μου κατέληξα σε 2 φίλτρα
Το ένα είναι το fluval 406 Και το δεύτερο είναι το jebao 403 Πιστεύω είναι υπέρ αρκετά για το ενυδρειο μου Τι λέτε είναι καλός συνδυασμός ;Επισεις οι γνώμες σας και οι εμπειρίες σας από τα συγκεκριμένα φίλτρα ; |
|
|||
|
|||
![]()
Μόνο "υπέραρκετα" δεν ειναι.
Το 406 ειναι αρκετό για 250 λίτρα ενυδρείο στα 380 έχω μια αμφιβολία ειδικα αν εχεις μηκος πάνω απο 1.20. Όσο για το 2ο φιλτρο ειναι σχετικά μικρό. Όπως σου εχω ξαναγραψει θα χρειαστείς οπωσδήποτε 2 κυκλοφορητες. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Malawi ξεκίνημα | savvasem | Malawi | 19 | 20-11-16 00:12 |
300 λίτρα ξεκίνημα φυτεμενου | alexis cosmo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 122 | 07-09-16 22:41 |
30 λίτρα-αποριες για νεο ξεκίνημα | george1995 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 19-07-10 17:27 |
Νέο ξεκίνημα 120 λίτρα | kalaxan | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 02-10-09 23:02 |
Ξεκίνημα 450 Ltr Malawi | Maax | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 44 | 09-05-09 07:30 |