|
|
||||
|
||||
![]()
Eυχαριστώ πάρα πολύ όλους παιδιά!! και ειδικά τον Γιάννη και τον Τάκη που μου στάθηκαν απο την αρχή που μπήκα στο φόρουμ
![]() Δήμητρα μην ζητάς συγνώμη ![]() Σε ευχαριστω Janickrules ! ![]() Γιάννη να σου το χαρίσω βρε αν χωράει στο ενυδρείο ![]() ![]() ![]() ![]() Τάκη όποτε με θέλεις θα ρθω ![]() Υ.Γ. Είναι μια χαρά ο μπόμπος τον έχω υπο παρακολούθηση.
|
||||
|
||||
![]()
Πωπω φοβερό!!! Συγχαρητήρια Αρτεμησια!
Ξέρω ξέρω είμαι λίγο ετεροχρονισμενη αλλά ενθουσιαζομαι τόσο πολύ όταν φροντίζονται με τόση αγάπη τα ψαράκια! |
|
||||
|
||||
![]()
ξέρεις οτι δεν μπορώ να βάλω ουτε λεπι, γι αυτό τα λες
![]() Τακη έχεις lionhed? |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν εχω βεβαια lionhead , αλλα αλλου ειδους fancy και ειναι ψιλο μπελας σε σχεση με τα "νορμαλ" χρυσοψαρα, αν και τα lion πρεπει να ειναι ακομη πιο ευαισθητα σε συγκριση πχ με veiltail! απλα ο δικος σου εχει πολυ ανεπτυγμενο wen και εχει και ωραιο συνολικο μεγεθος! μπραβο σου! τι να πω..να το χαιρεσαι! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πάρα πολύ όλους
![]() ![]() ![]() ![]() https://www.youtube.com/watch?v=MZBb...ature=youtu.be
|
||||
|
||||
![]()
ελα τωρα,παιζεις με την ζηλια μας;
παρ'τον απο μπροστα μας! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχαχαχα
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
lionhead ή oranda? | oikonm | Χρυσόψαρα | 3 | 16-08-07 09:18 |
πληγές σε σώμα χρυσόψαρων | pet | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 22 | 12-10-06 10:47 |
Πληγές κάτω από τα πτερύγια | sakis1976 | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 27 | 27-12-05 12:02 |
LIONHEAD(RANCHU) | SOCRATIS | Χρυσόψαρα | 5 | 20-12-04 20:09 |