|
|
|||
|
|||
![]()
Όχι δεν είμαι σίγουρη.... Αλλά αυτό βλέπω από την συμπεριφορά τους. Θα περιμένω να απαντήσει και κάποιος που γνωρίζει από θέμα φύλο.
Ευχαριστώ πολύ για τη πληροφορία για το Ph... Θα το διορθώσω. |
|
||||
|
||||
![]()
Ωπ συγγνώμη είσαι κοπελα!
|
|
|||
|
|||
![]()
Συγχωρεμενη... Χαχα
|
|
||||
|
||||
![]()
αν θες αναγνωριση φυλου,θα πρεπει να βγαλεις καλυτερες φωτογραφιες.
δυστυχως τα ραμιρεζι δεν ειναι και τα πιο ευκολα ψαρια να αναγνωριστουν. ειναι το ιδιο ψαρι και στις δυο φωτο? και στις δυο το ψαρι μου φαινεται θηλυκο.(με βαση τα πτερυγια μονο-κιαυτα αν τα βλεπω καλα-,γιατι τα υπολοιπα χαρακτηριστικα δεν τα διακρινω καθολου) επισης μετρας με στικς και δεν εχεις ολες τις μετρησεις που χρειαζονται για να βγει συμπερασμα για τη φιλτρανση σου. τα νουμερα που παιρνεις στις μετρησεις που κανεις με τα στικς,ειναι πολυ πιθανο να ειναι λαθος. απλα εχε το υποψη σου,γιατι τα ραμιρεζι ειναι ευαισθητα στην ποιοτητα του νερου. παντως οπως και ναχει,το 60λιτρο δεν φτανει για δυο ραμιρεζι. αν ειναι ολα καλα με το νερο σου,τοτε το πιο πιθανο ειναι πως αυτο ειναι το προβλημα. |
|
|||
|
|||
![]()
Όχι δεν είναι το ίδιο ψάρι... Θα προσπαθήσω σήμερα να βγάλω καλύτερες φώτο..... Ευχαριστω προς το παρόν.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το πρωτο είναι θηλυκό... Το δεύτερο είναι αρσενικό! Είναι ζευγάρι... Δεν είμαι 100% σίγουρη... Αλλά το λέω με βαση τα πτερύγια... Το μονο θέμα μου είναι οτι κανέναν δεν έχει ροζ κοιλιτσα...
Δες και εσύ τις διάφορες που τα εχεις μπροστά σου. Κι πες μας! Κατέβασε πάντως αν μπορείς σιγά σιγά το ph γιατί λέγεται ότι είναι πολύ αυαισθητα ψάρια κι θέλουν ιδανικές συνθήκες... |
|
|||
|
|||
![]()
λοιπον εβγαλα καποιες ακομα φωτο...να με βοηθησετε γιατι ολο τα κοιταω αλλα δεν βγαζω ακρη.
οι πρωτες τεσσερις φωτο ειναι απο το ενα ραμιρεζι μου και οι επομενες πεντε φωτο απο το αλλο ραμιρεζι μου. επισης εχω ενα υγρο ph minus....μπορω να χρησιμοποιησω αυτο για να ριξω το ph μου?????η δεν ενδεικνυται σαν τροπος??? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ραμιρεζι + Pop eye (??) | pavlos2003 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 24-02-12 01:17 |
α.ραμιρεζι | geozog | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 27-10-11 19:49 |
Ραμιρεζι | babis100nx | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 1 | 29-06-11 21:51 |
Αρχή ραμιρεζι | zouzouni | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 04-11-08 13:53 |
Ραμιρεζι | jimfytakis | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 45 | 03-06-07 17:09 |