|
|
||||
|
||||
![]()
1 κουταλάκι γλυκού περίπου ανά 25 λίτρα
άρα εσύ θα βάλεις μισό κουταλάκι του γλυκού
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
πολύ καλά, το διαλύεις πρώτα σε ένα ποτήρι και μετά το ρίχνεις μεσα
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Μολις διέλυσα καλα , μισο κουταλακι εψομ και το εριξα στο ενυδρείο. Μετα απο αυτο τι κανω? Προσθέτω καθε μερα απο μισο κουταλακι εψομ? Και κάτι άλλο, εχω να ταΐσω το ψάρι 2 ημερες, συνεχιζω να μην ταΐζω ακομα, και για ποσο? Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mansos : 05-07-17 στις 21:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
όχι βέβαια,
θα βάζεις το ανάλογο μόνο στο φρέσκο νερό της αλλαγής, άλατα είναι αυτό , δεν χάνεται
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τον ταΐζω ή οχι ακόμα? Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
ταισε τον πολυ ελαφρα να δεις αν θα φαει.ενα φυλλαρακι απο φλεικς.
αν του δωσεις πελετ,ενα μουλιασμενο πρωτα στο νερο. η δημητρα νομιζω πως βλεπει το ματι που φουσκωνει και λεει πως δεν το βλεπει καλα,αλλα εχω δει ψαρια με bloat που πεταγε το ματι τους.μπορει να ειναι απτην πιεση και αυτο δηλαδη,και να επανελθει μολις ξεπρηστει το ψαρι. οπως και ναχει,δοκιμασε τα επσομ μια δυο μερες και αν δεν δεις βελτιωση θα πας σε αντιβιωση. λογικα θα πρεπει να δεις και αυριο βελτιωση αν ειναι κατι απλο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια για αρχάριο με μονομαχο | Constantinos_S | Bettas | 43 | 25-04-17 18:52 |
Βοήθεια για Μονομαχο. | mansos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 48 | 15-11-16 21:34 |
Βοήθεια για την μονομαχίνα μου | isidor | Bettas | 23 | 28-10-16 12:54 |
αρρωστος μονομαχος? μια βοήθεια παρακαλώ! | poppy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 16-03-11 23:26 |
Xρειάζομαι τη βοήθεια σας ,προβλημα με το Μονομαχο μου!! | wodan | Bettas | 12 | 21-06-04 15:06 |