|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]() Κώστα εγώ δεν έβαλα στα λέντ που άλλαξα και νομίζω ότι είδα καλύτερα αποτελέσματα! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 05-07-17 στις 22:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον αυτοι οι κινεζοι με εχουν τρελανει! ειμαι ετοιμος να παραγγειλω τα λεντ επιτελους μπας και ξεκινησει να γινεται το reef... leds global δεν βγαζω ακρη δεν απαντανε στα mail και εχω κανει και παραγγελια απο το site τους και παλι δεν απαντανε ουτε στελνουν κανενα mail επιβεβαιωσης παραγγελιας. Έπειτα ειχα επαφη με την ac-rc αλλα και αυτοι δεν απαντανε πλεον.. σημερα εστειλα στο καταστημα του ebay http://stores.ebay.com/2012topdeal/H...=p4634.c0.m322
Τους ρωτησα αν μπορουν να μου στειλουν hybrid multichip led με τα wavelengths που λεει ο σακης πιο πανω... Αντε να δουμε Αν θα απαντησουν και τι θα απαντησουν... Να θες να κανεις φωτιστικο και να μην σε αφηνουν!!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Είναι δυνατή η μετακόμιση ενός ενυδρείου; | AGGELOSAR | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 05-04-17 23:57 |
Καλή επανεκκίνηση... | steve4 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 19-04-16 18:06 |
Πρόταση για δυνατή αεραντλία | John T | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 14-12-06 16:57 |