|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ομορφο ειναι
![]() το χαλικι που εχεις στο βυθο ειναι προβλημα.καταρχην ειναι πολυ ασπρο και αντανακλα πολυ φως για τα ψαρια. δευτερον δεν θα μεινει ετσι απτη βρωμα και την αλγη, και τριτον και πιο σημαντικο ειναι οτι υπαρχει κινδυνος να σφηνωσει σε κανα στομα και να χασεις κανα ψαρι. επισης λογω μεγεθους θα μαζευει βρωμα απο κατω του και θα σου ανεβαζει τα νιτρικα. θα ηταν καλυτερα αν ειχες αμμο που αρεσει και στα χρυσοψαρα να τη σκαβουν και να τη φιλτραρουν στο στομα τους. η ελαφροπετρα ενταξει ειναι για το φιλτρο. περιμενε να παρεις γνωμη και απτους χρυσοψαραδες. επισης καλο θα ηταν να παρεις και υγρα τεστ για αμμωνια,νιτρωδη και νιτρικα... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 04-07-17 στις 14:16 |
|
||||
|
||||
![]()
Συνεχίζουν δυστυχώς όμως τα λίτρα να είναι λίγα για τα ψαράκια σου... Συμφωνώ για το χαλίκι...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
Έξτρα και το νερό που είναι στο εξωτερικό φίλτρο +15λιτρα με ροή 1200/ώρα...καλά είναι λγκ -παντα φιλικά κι ευχαριστώ για το χρόνο σ- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Fishermen1234 : 04-07-17 στις 13:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνήσω και εγω για τον βυθό,
σκουρόχωρωμη άμμος θα ήταν καλύτερα, και τα χρυσόψαρα θα την κράταγαν καθαρή γιατί θα την έσκαβαν συνέχεια. Εχω έναν ενδοιασμό για τις ρίζες, σε περίοδο αναπαραγωγής που πέφτει μεγάλο κυνηγητό , φοβάμαι μη χτυπήσει κανα ψάρι επάνω, είναι ατσούμπαλα τα χρυσόψαρα. Και για τα λίτρα , θεωρητικά είναι μικρό (4 Χ 40) + (3 Χ 80) = 160 + 240 = 400 Οταν μεγαλώσουν λίγο θα το δεις από τα νιτρικά σου.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστώ για τον χρόνο σου. |
|
||||
|
||||
![]()
Και τα 80 θεωρητικό είναι, αν όμως ένα χρυσόψαρο γίνει 30-35 εκατοστά τότε αυτόματα μόνο του θέλει ένα 200ρι λίτρα.
αυτά θα το δεις από τα νιτρικά σου , και όταν με το καλό μεγαλώσουν τα ψάρια σου θα το καταλάβεις ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Όσο για την ελαφρόπετρα που πήρα;😌 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Fishermen1234 : 04-07-17 στις 15:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
δυστυχώς για αυτά ή ευτυχώς για εμάς δεν φτάνουν όλα.
Αν αυτή ελαφρόπετρα έχει σταθερή κοκομετρία μια χαρά κάνει, απλά να τη πλύνεις ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ , βγάζει πολύ σκόνη
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνησω με τον Τακη και τη Δημητρα για τα λιτρα. Οπως επισης και για τις ριζες και το χαλικι. Στη θεση παντως θα κοιταζα για ενα φιλτρο ακομη, καθβς τα ψαρια αυτα ειναι τρομερα ρυπογονα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αθόρυβο φίλτρο για ενυδρείο 240 λίτρα με χρυσόψαρα | tolisn | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 39 | 12-07-16 20:33 |
Παρουσίαση κοινωνικού μου 110 λίτρα | kosmas | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 48 | 17-02-16 09:07 |
270 Λίτρα Χρυσόψαρα | Lth1 | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 37 | 21-09-15 09:47 |
Παρουσίαση 340 λίτρα Monsterfish | GiorgosOscar | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 13-04-14 10:57 |
Χρυσόψαρα σε 300 λίτρα λιμνούλα | Μαρκος-Φαρκωνας | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 1 | 21-08-10 23:36 |