|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πολύ πανω το χεις το spray bar, κατέβασε το στην σταθμη.
παιρνει κι αλλο νερο το ενυδρειο η μου φαίνεται; |
|
|||
|
|||
![]()
Θα το κατεβάσω. Παίρνει ακόμα 4 δάχτυλα. 3 δηλαδή άνετα γιατί με 4 θα ξεχειλίσει. Απο την αρχή σκέφτομαι να το φουλάρω ως πάνω ή όχι είναι η αλήθεια!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι καλέ! Τα ενυδρεία πρεπει να ναι μέχρι πανω!!
Οντως το spray bar βάλτο στο ίδιο υψος με το νερό! Επίσης εγώ θα το αφηνα καμια μέρα κι μετα θα εκανα αυτό που σου χε πει ο κ. Τάκης. |
|
|||
|
|||
![]()
Εντάξει.. Εγώ λέω να περιμένω και 2 μέρες πρώτα να σιγουρευτώ με το φίλτρο..
Αυτά εδώ είναι αυγά απο το σαλιγκάρι; Μόνο με το δικό μου μάτι έχω εντοπίσει δύο τέτοια. Με βλέπω σε λίγο καιρό να ψάχνω τρόπο να τα ξεφορτωθώ. Το Helena που έβαλα δεν το εχω δει απο εκείνη την μέρα που το έβαλα. Βέβαια ήταν νεογέννητο! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν γονιμοποιούνται απο οτι γνωρίζω. Βγάλε τα αν μπορείς. Αυτό είναι το θέμα με τα helena. Τα αυγά τους αφαιρούνται δύσκολα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον εννοεις απ τα nerite που θελουν υφαλμυρο για να εκκολαφθουν ουτε αυγα απο helena ειναι μαλλον απο physa η καποιο παρεμφερες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και θα του γονιμοποιήθουν tsoui;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΡΩΤΟΧΟΜΠΙΣΤΑΣ!!! | badbarman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 06-06-13 10:33 |